Egyik banknál folyószámlája van a férjemnek, a másiknál személyi kölcsöne.Mit lehet tenni, hogy ne kelljen havonta bejárni utalni? (tudásbázis)
Tudtommal Magyarországon is jelen van az mBank. Ez olyan bank, amely csak a közhálón van. Vagyis - legmesszebbre a számítógépedig kell menni, hogy banki ügyleteidet rendezd.
-Ingyen van a számla létrehozás, ingyen van az átutalás, ingyen a kártya használat (talán 3x havonta) az egész világon és még sok más .
Véleményem szerint sok időt bosszúságot lehet vele megspórolni.
Én az Ot.....-nél vagyok, 1 éve veszem igénybe a megbízást.
A CI..nél is lehet!
Nem értem, mit motyogott a férjed, szerintem legközelebb menj be vele Te is :))))))))
:D
Na aztán meg miért a férjed mondja meg, hogy egy banknál mit lehet? :)
Akkor valami nem stimmel, elárulod légyszíves, melyik bank ez? Mert ha ilyet nem lehet, az azt jelenti, hogy az nem bank hanem valami kis takarékszövetkezet...
Ez egy egyszerű utalás, folyószámláról a törlesztőszámlára. Ennyi.
Menj be a bankodhoz, ott elmondják.
Amelyik banknál folyószámlája van, adjon beszedési megbízást, hogy a számlájáról leemeljék minden hónapban a másik banknál lévő hitel törlesztőrészletét.
Beírják a megbízás kezdetét, az összeget és azt, hogy mikor jár le. Intézkedhet arról, hogy meddig ( tehát a hónap melyik napjáig) utalják! Minden hónapban pontosan teljsíteni fogják!
Nekem is van ilyen megbízásom! Egyébként bármire lehet megbízást adni, nemcsak hiteltörlesztésre! Lehet közüzemi számlák teljesítésére is!
Üdv!
ahol a folyószámla van,ott nincs netbank?
vagy
ahol a személyi kölcsöne van, kérni kell, hogy vegyék le a folyószámláról az összeget
Megbízást kell adni a banknak, hogy minden hó X-edikén az általad megadott összeget utalja el az illető bankszámlára.
Ennyi.
Bent a bankban gyorsan elintézhető.
Megbízási szerződést kell kötni a folyószámlás bankjánál, hogy minden hónap ikszedikéig a bank utaljon át x összeget a személyi kölcsönösre.
Ez azonnali ügyintézés és ingyenes.
További ajánlott fórumok:
- Sötét titka a férjemnek
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Nem tudom, hogy mondjam meg a férjemnek...
- A férjemnek gyermeke lesz mástól
- Hogyan mondjam meg a férjemnek, hogy elhagyom?
- Ismer valaki olyan bankot ahol személyi kölcsönhöz nem kell hogy a fizetés folyószámlára legyen utalva?