Egyedülálló nőként milyen lehetőségek vannak a gyerekvállalásra? (beszélgetés)
Sziasztok!
Szívesen segítek olyan hölgyeknek, akik kisbabára vágynak.Nem pénzért és nem szexért segítek.Mindegy hogy korházi, vagy házi inszemináció szeretnél, vagy bármi mást, én szeretnék teljesen anonim maradni.
Írj ide és minden mást megbeszélünk.
ez1980@freemail.hu
Hátha megtanul közben ő is szeretni...
Elvégre ha fia születik, csak nem gyűlölheti az összes férfit :)
Egyedül vállaltam gyermekeket én is, bizonyos okok miatt... Nem bántam meg.
Egy évesek a fiaim nem tudom elképzelni az életem nélkülük.
Engem itthon mindenhonnan elutasítottak, így külfőldre mentem ott mesterséges megtermékenyítéssel megfogantak az ikrek.
Ha nem tudtam volna kellő anyagi és érzelmi biztonságot nyújtani nekik biztos nem teszem meg én sem.
Ha minden meg van ahoz, hogy vállalhas gyermeket és akarsz is tedd meg. Kívánom sikerüljön.
Ez attól függ kinek mik a kényelmi szempontok. Szerintem pl papírral kényelmesebb. De valószínűleg mások a szempontjaink. ;)
Aki viszont azt hiszi papír kell a szerelemhez vagy az összetartozáshoz az nagyot fog csalódni szerintem.
Gondolod, hogy ők esküvő nélkül együtt maradtak volna? Nem a papír hoz össze, de szét sem választ.
Papír nélkül viszont jóval kényelmesebb, lehet tagadni, de nem érdemes :)
Nem az okoskodás kedvéért, de mielőtt egy ilyen komoly dologba belekezdesz, azelőtt próbálj meg jóban lenni saját magaddal.
Úgy erzem, hogy kicsit elvonultál az elefántcsont tornyodba, mert azt hiszed, hogy nem vagy megfelelő a társadalmi elvárásoknak. Szánj időt magadra, tanulj meg egyedül lenni.
Egyedül is tökéletes egészként tudsz funkcionálni. És ezt nen csak a keresetedre értem.
Véleményem szerint, aki gyermeket szeretne, az képes felnevelni akár egyedül is. Megtesz mindent azert, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben a kicsi. De nem szabad hiánypótló legyen a baba.
Te nem vagy olyan idős, hogy a korod miatt kellene aggódnod. Semmi pánik! Simán van meg több éved, hogy megtaláld magad, és rád találjon a nagy Ő.
A donor spermás lombikról meg csak annyit, hogy Mo.-on gyakorlatilag nincs hivatalos spermadonor. Szlovákiában van a legközelebbi lehetőség. Amihez nagyon komoly összegre van szükség. Ezt sajnos elsőkézből tudom. :(
Működő képes tud lenni, az egyedüli gyerekvállalás. De a megfelelő hatékonysághoz mindenképpen érdemes egy biztonsági hátteret kidolgozni hozzá, személyi (nagyszülő, gyereket nevelő testvér), illetve anyagi (gyerek betegsége esetén kimaradt időtől függetlenül is legyen bevétel). Nehéz lesz megtalálni a érzelmi nevelés a folyamatos logisztikai feleadatok közti egyensúlyt, de nem lehetetlen.
Sok sikert!
A csonka család az esetek többségében szomorú történet; produkál éppen eleget az élet, de direkt ilyet tervezni?
Önmagában dicséretes, hogy egyedül is vállalnál gyereket, viszont úgy érzem, neked ez csak pótlék lenne a hiányzó párkapcsolat helyett; vagy megfelelési kényszer, hogy nő létedre szülnöd kell.
Másik fórumon azt hiszem pont erre a problémára adták meg a választ...: rossz a pozicionálásuk.
Idővel lejjebb adják, de addigra a biológiai óra is ketyeg
A matematikai törvényszerűségek azt mutatják, hogy minél kevesebb pénze van egy házaspárnak, annál több gyereket vállalnak. Bizonyos szubkultúrák kifejezetten ebben látják a család fő jövedelmi forrását.
Ahol házasságba születik a gyerek, ott gyakran átadja magát az anyaságnak a feleség. Így mikor válásra kerül a sor, nem tudja a nő megteremteni az egzisztenciális alapot a gyermekei számára, mivel túlzottan kiesett a munkából. Nincs más lehetősége, mint minden hónapban úgy várni a gyerektartást, mint a messiást, pedig sokszor annak összege sem valami egetverő. Aki egyedül vállal gyereket, eleve nem jár így, mert végig kell legyen jól fizető állása.
Nem mellesleg sok tanult nő jóval többet keres, mint két minimálbérből elő házaspár.
Igen, teljesen egyetértek!
Én azt gondolom, hogy a helyében várnék még 1-2 évet és arra fókuszálnék, hogy keresem a nagy Ő-t. Olyan társaságba járnék, stb., ahol nagyobb valószínűséggel belefuthatok.
Fiús anya vagyok, a fiam lassan 30 éves lesz, a társaságában lévő fiúk is kb. ennyi idősek, és látom, hogy nekik pont ez a problémájuk, azaz megtalálni azt a lányt, akivel lehet már családot tervezni.
Nem tudom, hogy lehetne összehozni a két "tábort"....:D
Most nem konkrét személyekre gondoltam...
További ajánlott fórumok:
- Egy egyedülálló nőnek milyen lehetőségei vannak, ha gyermeket szeretne, de párkapcsolatot nem?
- Mennyire rizikós egyedülálló nőként felújíttatni a lakást?
- Attól félek, hogy gyermektelen, egyedülálló nőként fogom az...
- Házfelújítás, egyedülálló nőként
- Van Magyarországon lehetőség arra, hogy egyedülálló nőnek mesterséges úton legyen gyereke?
- Van lehetőség Debrecenben nőként boxedzésre járni?