Egyedül vagyok!! (beszélgetés)
Édes Éva! Tudod ilyenkor bármit mondanak mások csak okoskodás, a te életed, a te érzéseid, mi nem éltük és nem éreztük de a mérhetetlen fájdalmad most igen itt vagyunk melletted. Szídjuk őt, és támogatunk téged!
Ha borulás van az életemben, én mindig csak egy dolgot bánok meg utána, de azt nagyon, ha nem tudtam méltósággal viselni, már pedig sokszor nem.
Itt vagyunk!!
De azért ez se semmi...Meg aztán minden rossz dolognál van még rosszabb...
Hál Istennek az én férjemet nem érdekli a net, csak lövöldözős játékok érdeklik,meg a horgászportál.
De ha nem így lenne,én leköttetném a netet!!!
"Romokba az életem!!"
Ez nem igaz. Most kezdődik!:)
sajnos én is azt mondom, amit az előttem szólók. már a legelején lépned kellett volna, kérdőre vonni, hogy mégis miért csinálja ezt. most már késő.
közelről ismerem a témát(ismerős is igy van) és mondhatom, hogy a szememben az ilyen fickók gerinctelen sumákok, akiknél megjelent a kapuzárársi pánik, vagy nem tudom.
miért nem tud beszélgetni a családjával? méghogy az az egyetlen szórakozása....elég felszines akkor, már bocsi.
kezdj el te is gépzni, levelezni mindenféle pasikkal, talán észhez tér.
persze most ezt ironikusan mondtam, de aztán lehet, hogy ez valós javulást hozna :)
férfiak......
de szerencsére vannak kivételek, de már egyre inkább nagyítóval kell keresgélni....
De 6 év alatt sosem kérdeztél még rá????
Nem vagyok régóta együtt a párommal, de azt megtanultam, a férfiak képesek a legkisebb hülyeségen is megsértődni, napokig duzzogni :D
Fura, mert az én párom is számítógép mániás, bár ő a játékokat szereti.
De soha nem volt nálunk vita ebből. Ha kérem, segít, és előre lebeszéljük, mondjuk amíg én főzök, ő játszat egy órácskát. De ha lejár az óra, önként feláll, és lekapcsolja a gépet.
Valamit valamiért.
És néha még jól is jön, ha pl el akarok vonulni egyedül tévézni :)
:DDDD
De durva!
További ajánlott fórumok:
- 90 naposban kezdő vagyok és egyedül vagyok. Jön velem valaki?
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Sorsom, hogy egyedül vagyok, leszek
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- Szükségem van mások segítségére, meglátására, véleményére, mert egyedül vagyok a megválaszolatlan kérdésekkel
- Magányos vagyok, pedig nem vagyok egyedül.