Egy kiscsaj el akarja venni a pasim (beszélgetős fórum)
marmint Te vagy a harmadik fel?...
ez ugyanaz a dolog csak a masik oldalrol...
a valasz az elozobol kovetkezik: nem megyek bele egy olyan kapcsolatba, ahol nem en uralom a terepet, hanem csak en vagyok a masodrangu fel, akihez lopva jarnak. lehet ennek is megvan a varazsa, de nem szeretnek a feleseg helyeben lenni...
kit, mit?
kinek, minek? :)
Nem éltem még át, tehát nem tuti, hogy reagálnék...de azt hiszem egy félrelépést bizonyos körülmények közt, ha nem érzelmi alapon történt meg tudnék bocsájtani.
Miért Ti felrúgnátok egy rossz lépés miatt egy huszon éves házasságot?
a felrekefeles, ahogy irtam mar, megbocsajthatatlan szamomra... es valook, kerdes nelkul, es nem bocsajtok meg, akkor inkabb leszek egyedul.
de amondo vagyok, hogy ha szeretem a masikat, akkor nem teszek olyat, ami neki nem esne jol, igy nem csalom meg, ezt varom el a masiktol is. ha megis megcsal az illeto, akkor nem szeret, akarmennyire jol mukodik egy kapcsolat annak ott vege is van.
csak képzeld el színesben:
-drágám, megyünk ma moziba?
-menj, ha akarsz Bélával, én ma Rebekát dugom....de vigyázz Bélával, el ne szakadjon a gumi, mert drága az apasági teszt...
őszintén? engem még nem csalt meg a Párom,de egy pasira se tenném rá a fejemet, hogy életébe egyszer bizonyos körülmények közt nem csábulna el....
ebből én marha problémát nem csinálnék,és szerintem egy normális ember sem rúgna fel egy ilyen miatt a huszon éve jól működő házasságát.
Én ezt Férjemnek is elmondtam,cseszi is a csőrét, hogy miért nem vagyok féltékeny(he-he) - lehet ezért is nem túl érdekes Neki a kaland?
Tényleg ez jó))Mármint,hogy elmondják egymásnak..)de az én csöpi agyammal felfoghatatlan,hogy minek kellenek egymásnak,ha máshol is"gyönyörködnek"gondolom egyik se bírná a magányt,meg a bizonytalanságot!!!
Hmm,én nem mennék bele ilyenbe..))o))
További ajánlott fórumok:
- Hallottátok, hogy el akarják venni a családi pótlékot a magas keresetűektől?
- Mik az esélyeim ha a férjem és szülei anyagiakkal akarják elvenni a gyerekeket?!
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- El akarja venni a gyermekem, mit tegyek?
- Kisfiam (2.5 éves) nem akarja bevenni a kanalas orvosságot. Mit tegyek?
- El akarják venni a kisbabám