Egy kis csoda! Orsolya foganása és megszületése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy kis csoda! Orsolya foganása és megszületése
Köszönjük:-)
Puszika
Olyan szépek vagytok!
Gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok!
Szia!
Nagyon gratulálok a kis gyönyörűséghez!!
Sok boldogságot kívánok Nektek!
Köszönöm szépen.
Bizony nemrég még egymásért izgultunk:-))
Mézyke!
Mégegyszer nagyon nagyon Gratulálok a kis csajosod megszületéséhez!Még emlékszem, hogy-hogyan izgultam (izgultunk) értettek!
:)
Köszönöm mindenkinek, kedvesek vagyok.
Nincs szebb dolog mint életet adni egy egészséges babának:-)
Aki erre vágyik, annak kívánom hamar teljesüljön:-)
Puszi:-)
Köszönöm kedves Barbika.Olvasom a naplódat bár megint megsírattál a múltkor:-(
Kívánom nektek, hogy minnél hamarabb átéld újra a csodát, de ugyanakkor hogy egészségesen meg is szülessen a baba.
Puszika drága:-)
Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok. :-D
Grotto én is gratulálok neked és ne legyen bűntudatod, örülj, hogy szerencsés vagy.
Nem az számít mikor és hogyan érkezik a csöppség a családba, hanem, hogy jön és egészséges legyen.
A fórumtársaknak köszönöm azt is, hogy 9 hónapon át tartották bennem a lelket és velem együtt izgultak és örültek.
Puszi mindenkinek:-)
Kedves fórumtársam Mézy!
Nagyon szép kis történet!
Mégegyszer gratulálok a gyönyörű Orsihoz.
Sok boldogságot, egészséget nektek igy együtt!
Gratulálok! :) Jó látni, hogy a sok megpróbáltatás után végül teljes a boldogság. :) Annyi, meg annyi ilyen történetet hallok, hogy nehezen jött össze a baba, gondok adódtak, stb, hogy kezdem magam valami különcnek érezni és lassan szinte bűntudatom van, amiért nekünk elsőre sikerül, majd csodálatos, gondtalan terhességet követően,minden probléma mentesenm alig 4 óra alatt megszületett a babám. Kívánom, hogy minél többet élhessétek így át.
Jó egészséget
Gratulálok!
Szép történet.
További ajánlott fórumok:
- 35.héten megszületett magzatnak milyenek az életesélyei?
- Milyen érzés, amikor legelőször adják oda kisbabát miután megszületik?
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- A várva várt Csoda megszületése
- Zazababám, avagy egy igazi CSODA megszületése
- A csoda megszületése