Zazababám, avagy egy igazi CSODA megszületése (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Zazababám, avagy egy igazi CSODA megszületése
Nem, nemveszem tolakodásnak, miután megírtam a cikket gondoltam is rá, hogy apuka kimaradt a sztoriból és valaki tuti, hogy megkérdezi!
Kicsit bonyolult a dolog, Ő nemvolot mellettem a terhesség és a szülés alatt és tudom, hogy ezt nagyon sokan nemtudnák megbocsájtani egy "apának" de mi túlvagyunk ezen, próbáljuk elfeljetni a múltat (amit mondjuk én soha nem fogok, mert oké, hogy próbáljuk rendbehozni a kapcsolatunkat, de akkor is cserben hagyott mikor a legnagyobb szükségem volt rá). De ez már egy másik történet, lehet, hogy majd később ezt is megírom!:)
Szia!
Én is gratulálok a cikkhez, de inkább Zaza babához :)
Egy kérdésem lenne, ha nem veszed tolakodásnak :) A történetben nem szerepelt az apuka...??? Vele mi újság?
Nagyon helyes kisfiad van:) Majd győzd elüldözni a csajokat!
A névválasztáshoz meg külön gratula:)
Szia! Én is gratulálok a cikkhez és természetesen Zaza babához is!
Nekem is van egy Zalánom:), ő már 13 hónapos! Mi Zazinak szoktuk becézni.:)
Dóry, bár nemrég óta csatlakoztam fórumunkhoz, egyből tudtam, illetve gyanítottam, hogy te vagy a cikkíró. Gratulálok a cikkhez, a kis Zazához úgyszintén. Sok boldogságot, örömet, sok vidám pillanatokat kívánok nektek.
A szülés,a terhesség, és most a babázás tényleg egy csoda, meg kell élni...
Nagyon jó lett a cikk!
Gratulálok!:)
Gyönyörűek vagytok mindketten, csodálatos a történeted! Remélem én is ilyen szépen szülök majd és ha fáj is, gyors lesz! :-)))
A legjobbakat kívánom!!!!!
Kedves Dóry!
Ugyebár mi ismerjük egymást a fórumról.
Nagyon szépen leírtad a kis CSODÁD születését!
Zaza gyönyörű nagylegény azóta.
Sok örömet, egészséget és boldogságot hozzá ismételten.
Puszi
Gratulálok a szép Csodához! Sok boldogságot kívánok!
Ezt valóban csak az tudja aki átéli legalább egyszer!
Mert akárki akármit mond, egy nő csak akkor élheti ezt át, hogyha már megtapasztalja azt a 9 hónapot és a szülés örömét! Én már túl vagyok ezen, a pocakosság minden napját élveztem és a szülésem is nagyon könnyűre és szépre sikeredett!
Ugrás a teljes írásra: Zazababám, avagy egy igazi CSODA megszületése