Egy kérdés a gátsebbel kapcsolatban (részletezem) (tudásbázis)
Az bonyolitja a helyzetet, hogy holnap kulfoldre utazunk, parom ott dolgozik. Ezert mar sak ott tudok menni, de az legalabb egy het, mert hetvege, letelepedes..., de akkor utana elmegyek.:(
Koszi a velemenyeket, mert hajlamos vagyok magamat jol megnyugtatni, de igy nyilvan biztosabb a dolog, ha orvos is latja.
Szerintem még helyreállhat a "rend" ott alul...
De miért nem mész el dokihoz?Biztosan nem lesz kellemes,de legalább megnyugodnál.Vagy épp ellenkezőleg..Nem soká jön a 6 hetes kontroll,bár én nem várnék addig.
(Elore is elnezest a tulzott reszletessegert)
Normalis az, ha a gatsebem elejen, a huvely bemenetetol kb.2m-re lifeg egy bordarabka, ami valami hosszukas de duci nyulvany es csak egy kicsi ponton van a huvelyem falahoz nove, ugy tunik, 2 varrat kozott. 4hete szultem, es ez a terulet meg mindig nagyon kellemetlen. A masik dolog, meg az, hogy ez elott a nyulvany elott olyan, mintha egy "gyuru" lenne a huvelyemben. Mogotte tagulekonyabb, de ez a gyuru, ami egy varrat helye tok kemeny. Az elozo szules utan ilyeneket nem tapasztaltam. Puhuloni fog ez a "gyuru" vagy felejtsem el a sexet orokre?:(
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Pánikrohammal kapcsolatos kérdések...
- Válaszolnátok pár kérdésemre a cukorbetegséggel kapcsolatban?
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?