Egy idős fogyatékkal élőnek keresek intézetet! Segítsetek! (beszélgetés)
7. ef9437f59e
2013. aug. 7. 19:17
XXIII. János Szeretetotthon, Budapest.
Beveszik, méltóságát meghagyva ápolják.
6. fa96ed4cf8
2013. aug. 7. 19:04
van az a penz, amiert bevesznek idoset otthonba
5. Cserebogár8
2013. aug. 7. 18:35
Megnéztem az adatlapodat, gondolom Szolnok közelében gondolkodsz, akkor én sajna nem segíthetek, mert nagyon messze vagyok tőletek.
4. Cserebogár8
2013. aug. 7. 18:32
Szia! Nem írod, hogy az ország melyik részén éltek, miért is nevettek ki az idősek otthonában?
3. 9b10f3d7ff
2013. aug. 7. 18:31
Testi, vagy szellemi fogyatékos?
2. gigi>
2013. aug. 7. 18:31
Fogyatékkal élők otthona.Nem tudom hol élsz,de az országban több helyen van ilyen.Próbáld meg ott.Biztos tudnak segiteni.
1. szöszke40
2013. aug. 7. 18:14
Kérlek segítsetek,anyukám testvére rám maradt 2éve,de így nem lehet tőle sehova mozdulni,szeretnék neki egy olyan helyet ahol élhet nyugodtan,ellátást kap,24órás felügyeletet.Nekem dolgoznom kell,ápolásit nem adnak rá,tehát a kis nyugdíja éppen semmire nem elég hiába mondta a gyámügyes hogy vegyem meg belöle a szükségleteimet! Azonkívül sehova nem mehetek fél napnál tovább,ez nekem szó szerint már teher! Nem találok olyan intézetet ahova bevennék,az idősek otthonából kinevettek.Teljes fogyatékos,önellátásra képtelen éppen még nem fekvő de egyre nehezebben jár,mozog..65éves.Nem szeretném még pár év fiatalságom ezzel tölteni..és aki ezért lenéz vagy megszól nem érdekel!!! De aki tudna ajánlani valamit szívesen meghallgatnám!
További ajánlott fórumok:
- Elvetetnétek a gyermeket, ha kiderülne hogy fogyatékkal élő lenne?
- A gyermekem fogyatékkal született!
- Szakítani akarok a fogyatékkal élő párommal. Borzalmasan...
- Hogyan álltok a fogyatékkal élőkhöz?
- Miben más a fogyatékkal élő ember?
- Van itt szociális munkás? Fogyatékkal élő személy és családja, környezete támogatására milyen szociális munka módszerek vannak?