Egy hónap alatt mennyi volt a legtöbb kiló, amit leadtál és hogyan? (tudásbázis)
1 hónap alatt leadtam 22 kilót, 88 kg-ról 66 kg-ra
fogytam.Csak folyadék állapotut ettem. mint leves,joghurt,gyümölcslé stb.
Az első héten csak 5 kg ment le.Nehéz volt megszokni.
Aztán csak úgy potyogott a kiló le rólam.
4 évig semmit nem hiztam normális étrend mellett.
7 éve volt és csak most van rajtam plusz 4 kg.
Azóta nem fogyozok, csak odafigyelősen eszem.
Egyszer lementem 54 kg-ról 48 kg-ra (158 magasság mellett), de akkor én kb. 3 hétig szinte semmit nem ettem, csak ittam és vízben főtt burgonyát ettem, ezt vittem a munkahelyemre. Ez tképpen egy kísérlet volt részemről, valaki azt mondta, ha fáj a gyomrom, csak ezt egyek...
Hát, nem használt a fájdalomra, de jól legyengültem, meg is úntam ezt a diétát.
Most sikerült a naplómba raknom pár képet 90 kilósan és most,50 kilósan!A későbbiekben ezeket törölni fogom!
ÉN,NAGYON BOLDOG VAGYOK ÍGY!
CSAK JÓT TUDOK MONDANI!Jobb a közérzetem,magabiztosabb vagyok,sokat tudok mosolyogni,könnyebben mozgok,könnyebben lélegzem..és nem vagyok állandóan fáradt,nem dagadnak a lábaim,éééés még depressziós sem vagyok!
KIVÁNOK MINDENKINEK HATALMAS SIKERT!
Jajj de drága vagy!
Csak próbáld meg 2 hétig ugy ahogy leirtam...2 hét diéta után méreckedj meg és meglátod,hogy jócskán lefogsz adni te is a 2 hét alatt...nagyon sokat jelent ám,ha nem eszel cukros,lisztes és sült,zsiros kajákat!
Amikor a méreckedésnél meglátod a súlycsökkenést,hát akkor már saját magadból tudsz energiát meriteni és ez ösztönözni fog tovább és tovább..mig eléred a célt!Nekem igy volt..csak akartam és kitartó voltam és minden,MONDOM MINDEN erőfeszités nélkül sikerült lefogynom!
A LELKI EGYENSÚLYOM is most a tökéletes...hát azelőtt voltam állandóan tökre depressziós!
MOST MINTHA KICSERÉLTEK VOLNA!31 éves vagyok...de nem érzem magam többnek 20-nál!
ÉS NEM TÚLOZOK!
ARANYOSAK VAGYTOK,CSAJOK!KÖSZÖNÖM!
Mindenkinek sikerülhet,csak akaraterő és kitartás kell!
:D
köszi
néztem a fotód,jó kis sportos vagy!
gratulálok!
AZ ADATLAPOMRA,A BRITNEY-ES KÉPEK KÖZÉ TÖLTÖTTEM FEL!A NAPLÓBA NEM BIRTAM!AZ ADATLAPOMON LÁTHATJÁTOK!
AKIK A HOXÁN RÉGEBB ÓTA OLVASTAK(AMIG NEM TÖRÖLTEM AZ ELŐZŐ NAPLÓMAT)AZOK PONTOSAN TUDJÁK!
néztem,de még nincs fent a képeid.
de nem is lényeg,mert szemmel láttam a kolléganőmnél,hogy igen is van ilyen,ő 40-es és nem látszott meg a bőrén sem megmutatta!
További ajánlott fórumok:
- Csúcsforma 3 hónap alatt - sorstársak kerestetnek
- A legtöbb szerelmeskedésed 1 nap alatt?
- Nektek mennyi volt a legtöbb súly, amit 1 hónap alatt leadtatok és milyen módszerrel?
- Kinek mennyi volt a legtöbb amit fogyott mennyi idő alatt és milyen módszerrel?
- Fogyjunk 1 hét alatt a legtöbbet...
- Mennyi volt a legtöbb, amit egy laza hétvége alatt híztál, ha nem figyeltél? :)