Egy hete lett újratelepítve a gépem, de nem bírom megnyitni a vezérlőpultot.Mit tegyek? (tudásbázis)
Kedves Butternut
Köszönöm szépen,hogy írtál.Már megoldódott a probléma,egy utólag letöltött program csinálta a bajt.Azt a programot már letöröltem,és ezzel megoldódott a probléma.
szerintem ez vagy vírus, vagy valamilyen komolyabb drivert nem telepítettél. nem egyszerű probléma.
semmi más tünet nincs?
Sziasztok
Ismét a segítségeteket szeretném kérni.Egy hete lett újratelepítve a gépem.Nagyon nagy szükségem lenne rá,hogy a vezérlőpultot megnyissam,de sajnos nagyon sok próbálkozás ellenére sem sikerül.Amikor megszeretném nyitni a következő szöveg jön elő.A számítógép védelme érdekében a Windows bezárta ezt a programot:Windows Intéző.Nagyon szépen kérlek benneteket,hogy ha találkoztatok már hasonló problémával,és tudtok nekem segíteni,írjátok meg,hogy mit tegyek.Nagyon szépen köszönöm.
Sziasztok:Farkas Kriszti(kisfüles)
További ajánlott fórumok:
- Nektek sem megy az iwiw? Tegnap este óta nem tudom megnyitni az iwiw belépő oldalát. Nektek sikerül?
- Megőrült a gépem, egy ikont se tudok megnyitni, mert azt írja ki, hogy windows nem tudja milyen programmal lehet megnyitni, mit tegyek?
- Tudja valaki, hogy újratelepítés után vajon miért nincs hang a laptopon?
- Nem tudok megnyitni oldalakat, mert a gép állandóan azt írja ki, hogy "A pop-up window was blocked". Mit tegyek?
- Nem tudom megnyitni az APEH-től jött értesítőt az ügyfélkapu tartós tárban. Mit és hogyan tegyek?
- Miért nem tudom megnyitni a vezérlőpulton az internetbeállitást?