Egy élet nehéz kezdete és csodálatos születése (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy élet nehéz kezdete és csodálatos születése
Milyen érdekes....
Az élet mindíg tart meglepetéseket.
Az a lényeg, hogy a környezetedet meg tudod győzni hogy annak a csöppségnek van helye az életetekben.
De mint mondottam, mi egyébként terveztük is a tesót csak a megfelelő alkalomra vártunk (anyagiak, ami úgy néz ki mostmár rendeződni fog). Igaz hamarabb született mint terveztük, de én nem bántam meg. Sőt, ez így jó ahogy van. Kár hogy gyorsan felnőnek.
Mivel nem tartottad tiszteletben az akaratát? Hogy teherbe estél?! Ő is ott volt, úgy gondolom és ha olyan pici volt még a babád, akkor feltételezem, hogy Te nem védekezhettél se spirállal, se gyógyszerrel. Ergo, ha annyira nem akart még egy babát a férjed, akkor ő is tehetett volna ellene.
Nagyon örülök, hogy minden jóra fordult és tudom, hogy sokszor előfordul védekezés ellenére is, de a pasikat nem tudom megérteni, mikor kiakadnak! Terhességhez két ember kell.
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget Nektek! Azért jó, hogy mindezek ellenére újra szerető család vagytok! Maradjon is így, azt kívánom!
Gyönyörűséges nagy baba!Büszke lehetsz rá és a döntésedre is!!
GRATULÁLOK!!!:)
Köszönöm!
Nektek is nagyon sok boldogságot és egészséget :)
Szia Baby!
Én is így jártam ahogy te, csakaz én lányom Már lassan 3 éves lett. Tervben volt a kistesó, de későbbre. Pont úgy jártunk el ahogy ti. Becsusszanta drága. Amikor apának elmondtam nem örült neki, de az idő előre haladtával kezdett belerázódni a dologba. Fura volt amikor először megkérdezte tőlem apa a telefonba, hogy "Hogy vagytok?". Akkor megkönnyebbültem. Nálunk is 3 hónapnak kellett eltelnie ahhoz hogy megbékéljen vele a férjem.
Anyósomékkal is szembe szálltam, hogy ő bizony meg akar és meg is fog születni! Mindenki szereti a kicsi fiamat is.
Köszönöm :)
Nem vagy egyedül...az egész család,ismerősök is megdöbbentek...
Minden jó, ha jó a vége ! Gratulálok !
( egyébként nem értem a párod viselkedését az elején... )