Egy balfék vagyok, tudom nem szabad semmi bank adatot... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Sajnos igaz, vinted vásárlás után ellopták a bankkártya adatok ès az összes pénzem lenyúltàk. Bárcsak ne lenne igaz, hidd el én is ezt akarom. Tudom nem kellett volna hülyének lennem. Feljelentés megtéve, de kevés az esély hogy bármit is látok belőle. A bank menthette volna a pénzem, de nem tudta letiltani a kártyám, ez igaz mind, ott ültem a pultos előtt és várom kapcsolja ki e közben látom az SMS ami jön és nulláz engem, ez a csoda bank nagyon gáz
Most jött létre 3 bank egyesülésével, telefonon is hívtam ott sem tudta
Múltkor kaptam a rezsiszolgáltatómtól egy emailt, aminek a végére még be is tették, hogy vigyázzak az adathalászokkal... szerencsére mindig ellenőrzöm a feladó email címét, plusz csak úgy fizetek, hogy magam nyitom meg a szolgáltató felületét, sosem emailből kattintok...
Minden szavuk hitelesnek tűnt és volt képük az adathalászokkal riogatni, mocskos banda...
Lassan már semmit sem szabad elhinni, megnyitni, adatot kiadni.
Jó, ha van az embernek komolytalan email címe bármilyen esetre, amit nem sajnál, ha elveszít.
Személyes adatot meg senkinek.
További ajánlott fórumok:
- Meg vagyok átkozva!!!Valaki szabadítson meg tőle!!!
- A GYED alatt felgyülemlett szabadságokból kiváltható-e néhány nap, attól függetlenül, hogy jelenleg még GYES-en vagyok?
- Végre kifesthetem a lábkörmeimet, szabad vagyok.
- 9 honapos terhesen szabad e bevenni nyugtatot, ha nagyon rosszul vagyok?
- Boldog vagyok, de szabad?
- Számítógépezéstől illetve ha keveset vagyok a szabad levegőn lehetnek pattanásaim? Vagy ez tévhit?