9 honapos terhesen szabad e bevenni nyugtatot, ha nagyon rosszul vagyok? (beszélgetős fórum)
ISMÉT BEUGROTTAM!!!
KEDVES HOXA!
MIÉRT KELL AKÁT TÖBB ÉVES,KIHALT FÓRUMOKAT AZ AJÁNLÓBA TENNI?????????????????????????????????
pipolfel
jókat alszik tőle a babád is,mivel átmegy a vérkeringésbe.Ez nem biztos, hogy jó neki is!
Ne szedj ilyen erős kémiai szereket.Vannak nagyon jó,természetes alapanyagokat tartalmazó nyugtatók, altatók.A patikusod biztos segit.
Pl a SEDACUR forte tabletta nagyon jó!!Teljesen természetes anyagokból van.
(macskagyökér,citromfű,komló stb)
Szülés előtt négy hétig voltam kórházban, s mivel keményedett a hasam, 3 x 1 Seduxent szedettek velem.
Hál istennek egyikünknek sem lett semmi baja, úgyhogy szerintem egy-két szem nyugtató miatt egyáltalán nem kell parázni.
Errol a virageszenciarol nem is hallottam meg.Valamennyire lenyugodtam, es bar h oszinte legyek meg mindig nagyon jo lenne ha aludnak egy par napot ebredes nelkul, de most nem vagyok olyan nagyon ,,rosszul,,
Nekem is egyebkent sokat kemenyedett a hasam,de nem mondott ra semmit a doktorno.
Van egyfajta homeopátiás golyócska, az oldja a feszültséget! Sedatif PC.
Nekem ezt ajánlották anno, mikor stresszeltem apukám betegsége miatt!
koszonom:-)
Es mindenkinek koszonom...
Van egy gyógynövényes bogyó is, azt hiszem HOVA a neve. De mindenképp kérdezd meg a dokid, vagy a gyógyszerészt erről is.
Ha téged lenyugtat és kikapcsol, gondold csak el, mennyire kiütheti a babádat egy nyugtató.
És aki az utolsó 2 hónapban rendszeresen szedte, az hálát adhat minden nap a Jóistennek, hogy nem lett baja a gyerkőcnek. Nem tudom, mennyi idős a gyereke, de nehogy később üssön vissza ez a nyugtató.
Ezek idegrendszerre ható szerek, gondolkodjunk csak, megéri-e a kockázatot.
De ez csak az én véleményem. Mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja.
igazatok van..majd elmulik, nem veszek be semmit
eddig se vettem, ezutan is kifogom birni
koszi mindenkinek a sok valaszat es tanacsat
Esetleg homeopátiásat, azt szabad (Sedatif forte)
és te is ugyanezt szednéd?
mit ír a betegtájékoztató?
Milyen nyugtatót?
Szerintem kérdezd meg az orvosodat. Magadtól sohasem szabad bevenned semmilyen gyógyszert.
szia. én megkérdeznék egy dokit első körben, ha nem bírod ki.
Én is 9 hónapos vagyok, de biztos, hogy ilyen bogyót nem vennék be. Elég durva szer ez, ha képes az agyat kikapcsolni...
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Családom elítél, mert nyugtatót szedek
- Ha interneten veszek valakitől nyugtatót az legális?
- Iskolában szülői engedély nélkül adhatnak a gyermeknek nyugtatótablettát idegesség miatt?
- 6 hónapos terhesen használhatok cellulitisz masszírozó kütyüt a combomon?
- Mi van a Felicitas csomagban, amit 6 hónapos terhesen lehet átvennni?