6 hónapos terhesen használhatok cellulitisz masszírozó kütyüt a combomon? (tudásbázis)
A masszírozós széket meg az ilyen székbe/fotelbe tehető masszírozós betétet sem javasolják terhesség alatt. Szerintem inkább ne használd ezt a szerkezetet!
SZoptatás alatt szintén ne, viszont a táplálkozásoddal sokat segíthetsz a babán és magad egészségén is. Szerintem inkább erre koncentrálj.
Igyál sok folyadékot, tornázz, jógázz.
Jó egészséget!
szerintem ne pont a terhességed alatt bolygasd meg a cellulitiszed, mert sok méreganyag felszabadul (ami eddig le volt raktározva) és az nem annyira tesz olyankor jót.
majd szülés után formába hozod magad, addig arra ügyelj, hogy ne halmozz fel még több zsírt és méreganyagot a szervezetedben (egyél egészségesen).
Nem csak helyi vérbőséget okoz?
Gondolom nem most kezdenéd használni, szóval ezért kérdezem, hogy amúgy mennyire hatásos ?
(Bocsi, hogy nem válaszolok, hanem kérdezek:)) )
További ajánlott fórumok:
- Mi használható visszér ellen?
- Tablet, mire használható?
- Kislány hány éves korától használhat tampont?
- Van kézi masszírozóm, aminek infralámpa a másik oldala. Használhatom a fájó fülemre és mennyi ideig? Mit kell fájó fülre alkalmazni?
- Mit használhatok ekcémára terhesen?
- Terhes vagyok. Használhatok-e masszírozó gépet narancsbőr ellen csak a combomon?! Kezd nagyon ronda lenni!