Ha interneten veszek valakitől nyugtatót az legális? (tudásbázis)
Illegális, vagy sem? Már megkaptad a választ, bár biztos tudtad ezt magadtól is.
Én még azt sem papolom, hogy szokj le róla, nem jellemző, hogy aki már ennyire függő leszokik, viszont haltak már bele az interneten vásárolt 'gyógyszer' hatásába.
Gyanúsan olcsón is adja. 3 féle ilyen gyógyszer ekkora mennyiségben hatezer Ft-ért semmi. Ha már gyógyszert szedsz, az legyen a gyógyszertárból, ne a netről. Aki ezeket árulja az lecarja, megmaradsz tőle vagy sem. Nem tudhatod mit kevernek bele és ekkora mennyiségben mit okozhat. Ne játssz az életeddel, lehet nem azonnal lesz tőle bajod, de kicsinálja a veséd, a májad, ami lassú halálhoz is vezethet.
Pszichiáter segíthet a nagyobb dózis felírásában, vagy éppen hogyan juss el egy javasolt szintig.
Sok sikert hozzá!
(ez a cikk is 3 éves.)
De a fórumindító szerint elég könnyen elérhető.
Más kérdés, hogy ha egy levél 5 ezer Ft körül van, meddig bírja anyagilag is az önsorsrontást.
Ha jól értem, csak szabálysértést követett el és bezárták a patikát.
No de a kapcsolatai megmaradnak, ráadásul a 26,5 millióból már csak ki tudja fizetni az 5 milliós bírságot.
Nem az idén történt, próbálok rákeresni, mi lett ezzel a jóemberrel.
De recept nélkül adta ki, azt írják a cikkben.
Nem értem, de nem is én kereskedem ilyen módon.
Azt a ku...
"Rivotrilt (6531 dobozt)"
Az 50 szemes 0,5-ös Rivotril 60 ft receptre. 500 ft a fekete piacon 1 szem. Nem vagyok jó matekos, de a pasi szép kis summát szedett össze
"Annyi szorongásoldó, nyugtató és altató fogy az országban, mintha minden állampolgár – a csecsemőktől az aggastyánokig – 35 pirulát venne be évente."- ezt írja ez a cikk:
Ismerősünk nyugtató és pia kombinációját használta és láncdohányos volt. 49 évesen vitte el az ördög.
A fia hasonló életet élt, de neki már 35 évesen sikerült elpusztítani magát. Mindketten egyetemet végzett mérnökök voltak.
Hát feltételezem, hogy aki köteg recept közelében van, az nem gányul meg tudja írni.
Naplószám nem csak beutalóra kell?
Hát ha nem receptet lop, akkor igen kiterjedt rokonságra van szüksége, főleg, ha nagy az igény és nem csak 1-2 kóbor lélek vásárolna havi adagokat tízesével.
Sztem egyszerűbb egy köteg receptet felmarkolni, mint bevonni az egész rokonságot, hogy te, figyelj, írass már magadnak egy dobozzal. Aztán az is kéri érte a jutalékot.
Napi 5 mg az 20 szem (csak estére), a százas doboz (0,25-ös) 5 napra elég. 😳🙄
De sztem nem a régi világ van, hogy mindenkinek jutott otthonra is, remélem, hogy ennél szigorúbb a nyilvántartás.
Vagy üres recepteket lopnak és hamisítják?
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Az interneten hogyan tudok legálisan tévéműsorokat nézni?
- Milyen kb. 1,5 órás, magyar nyelvű, audionarrált filmek vannak legálisan az interneten, pl. Youtube-on?