mondom a dohányzás károsítja a bőrt és pattanások lesznek rajta, az olajos magvak is kicsapják azonnal az arcot, vagy ha olyant eszel amire esetleg érzékeny vagy... ezt viszont gasztoenterológus tudja kivizsgálni van -e ételallergiád .... allergia bámilyen életkorban kijöhet
a sok olajos magvat eszel( dió, mogyoró, mandula, szotyi, tökmag) kiválthat ilyeneket meg ha cigizel az is vagy ha nem megfeleő mennyiségen eszel zöldséget ezt azt a vagy levegőn nem okozhat pattanásokat a géppel töltött időd már csak azért se mert ha valakinek folyamatosan szellőzik a bőre nincs ilyen gondja max elvétve 1-2
Heti 3x járok kondiba, általában minden nap vaagyok a szabadban, de azért a gép előtt is vagyok ám, MSN, meg jáccogatok is....
Azért gondoltam, mert hát itt benn fülledt levegő, ami nem cserélődik, meg ugye játék közben az ember stresszel is, és ez lehet-e a pattanás oka....??
Néha belegondolok ,hogy a sok programozó akik gép előtt ülnek, irodista nők ők sem pattanásosak....egyszer 2 hétig voltam beteg, ágyban voltam, egy patti sem volt rajtam...
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.