Ha a telefont, illetve telefonokat csatlakoztatjuk a számítógéphez, akkor lefagy, mitől lehet? (tudásbázis)
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Hát elég hülyén érzem magam: a probléma nem áll fenn, ki tudja már mióta. Akkor egész nap ezt művelte a gép, később már meg se néztük. Aztán véletlenül valamelyik gyerek rárakta a telefont, és láss csodát: semmi gond. Tehát egyelőre nincs semmi problémánk. De azért ez örök rejtély marad.
semmi gond, ha tovább zavar a probléma, illetve nem szűnt meg, szükségem lenne tényleg az alkatrészek - elsősorban az alaplap, másodsorban a csatlakoztatott usb eszköz típusára, gyártójára, szóval a pontos márkajelzésekre. addig jobbulást nektek. (írhatsz priviben is később.)
Elnézést, hogy most nem tudok ezzel foglalkozni, bár az én problémám. Most gerincműtéten esett át a férjem, azért nem tüsténkedtem. Megpróbálok utána nézni, elég régi gép, 2004-es, a papírjai se nagyon lesznek meg. Attól függetlenül jó kis gép ez még mindig. Addig is elnézést, kis türelmet.
az a rossz hírem, hogy az USB viselkedése leginkább az alaplaptól függ.
semmilyen papírod nincs, hogy mégis milyen géped van otthon, milyen "alapanyagokból" összerakva? netán leesett a kamionról, vagy mi? :)
Se sárga háromszög, se piros x nincs egyik felsorolt tárgynál sem. A keresés során nem találtam változást. Az alaplap adatait sajnos nem tudom megadni, de az operációs rendszer: Windows xp (32 bit), szervizcsomag 2-es.
Rajta vagyok a témán. Sajna, tegnap rosszalkodott a net, konkrétan nem kapcsolódott délutántól. Az egyszerűbb dolgokat megnéztem, sehol semmi piros vagy sárga. A többit én így nem tudom, délután lesz hozzáértőbb a közelben. Meg fogom tudni azokat is.
pardon, "szervizcsomag", nem hosszú í, hanem rövid.
jobbgomb a sajátgépen, kezelés menü.
feljön egy ablak, abban Eszközkezelő.
itt kilistáz egy csomó hardvert. van bármi, amin sárga háromszög vagy piros x van?
alul van az USB csoport, ha azt szétnyitod, ott minden rendben van? ha jobbgombot nyomsz a csoportnévre, és a "hardverváltozások keresése" menüt választod, mi történik?
ezenkívül alaplap micsoda, operációs rendszer micsoda, szervízcsomag hanyas?
Jaj, én nem akartam senkit megbántani, úgy látszik, rosszul fejeztem ki magam. Bocs. Persze, hogy azt is lehetett gondolni, elnézést.
gondolhattam azt is, hogy a telefon fagy le
Sokkal okosabb nem lettem, azért köszi.
Hát a számítógép fagy le. Jó lenne valami ötlet, egy ideig elvagyunk e nélkül, de csak szükség lenne néha-néha rá. Mármint, hogy csatlakoztassuk a telefonokat. Nem szeretnénk újratelepíteni a gépet, mert igen sok munka fekszik "rajta".
Igen, USB-n keresztül. A nyomtató működik, a telefonok, MP4, kártyaolvasó csatlakoztatásánál lefagy a gép. Ilyenkor újra kell indítani. Ez egészen 3-4 nappal ezelőttig nem volt.
Nekem akkor szokott lefagyni, ha túl sok adatot rakok rá, vagy hívás érkezik a csatlakozáskor.
USB-n keresztül csatlakoztatjátok?
Más USB eszköz csatlakoztatásakor is lefagy?
A kérdésem a következő: ha a telefont, illetve telefonokat csatlakoztatjuk a számítógéphez, akkor lefagy. Ha valaki tud, segítsen!
További ajánlott fórumok: