Egy babakocsit keresek, amit nagyon kicsire össze lehet csukni! (tudásbázis)
Igen ere a youppala quick smartra gondoltam,vagy az ABC-s take offra!
Te hol vetted,esdetleg ott találnék...
A létező legkisebb (nekünk is volt) 3.5 kg.
Hátizsák méretűre csukható. Arra gondolsz?
Nekünk csak azért kéne,mert vett a férjem egy bicikli utánfutót,amibe a gyerekeket beletudjuk ültetni!
Kéne egy olyan extra kicsi babakocsi,amit annak a csomagtartójába be tudunk zsuppolni,ha valahol megállunk tekerés közben kicsit bóklászni a kicsit bele tudjuk ültetni!
Ahogy tudom, amerikában lehet ilyet kapni. Láttam én is, és ilyet akartam, de csak ezt kaptam:
Mondjuk ez is jó, mert csak öt kiló, és simán lehet vállon hordani, én még bicajoztam is vele :)
Szia!
Én pont ma vettem a Tescoban egy nagyon könnyű és könnyen kicsire összecsukható kocsit. 10 hónapos a fiam. Belefáradtam az óriás babakocsi cipelésébe. 5 ezer valamennyi volt. A háttámlát még dönteni is lehet, amit sok pici sport babakocsinál nem lehet. A védőnő azt mondta, hogy ekkora gyereket már lehet ilyen kocsiba utaztatni. Beletettem a gyereket és felüdülés volt felemelni :)
Erre a take offra gondoltam igen!
Képet azt találtam róla,de semmi mást,mondjuk egy boltot ahol megvásárolhatnám,még használtan sem találok!:-(
Többször láttam már itt-ott ezt a típust,lényegében olyan kicsi és könnyű,hogy egy hátizsákban elfér!
Sajnos nem jegyeztem meg a márkát,pedig egyszer már leszólítottam miatta egy anyukát,aki ilyenben tolta a csemetéjét!
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsit vegyünk?
- Új Raf Pol King babakocsi tapasztalatok, kinek hogyan vált be...
- Pierre Cardin PS647 babakocsi 15 kg-os 2 és fél éves gyereknek jó-e télre, vagy nagyon nehéz már tolni benne?
- Kicsire csukható, strapabíró babakocsit keresek, milyet tanácsolnál?
- Hogyan tudom összecsukni a Chipolino Optima babakocsi vázát?
- Nagyon keresek Giordani Cinque rózsaszín babakocsit!