Ego és tudatalatti szétválasztása (beszélgetős fórum)
Na most:
Tudat alatt egoista az akinek a tudata alatt az ego dolgozik? Mi az ego, lelki legó? Egyáltalán hogyan jellemeznéd? Az „én tudatot” másképp?
Köszönöm a válaszotokat!
Én is így vagyok,hogy az első válasz a helyes, aztán elbizonytalanodok. :)
Kellenes Ünnepeket kívánok mindenkinek! :)
Természetesen nem az "egó és tudat szétválasztását" akartam írni, hanem az "egó és a tudatalatti szétválasztását."
-Jó lenne, ha lehetne utólag helyesírási hibákat javítani.
Szerintem, nem kell ezt túlbonyolítani... :)
A válasz pontosan a helyzet egyszerűségében rejlik.
Amint felteszel egy kérdést magadban, a tudatalattid azonnal reagál, ösztönösen megérezvén, melyik megoldás a leghelyesebb számodra? Teljesen mindegy, mivel kapcsolatban kell választanod a lehetőségek között!
Mihelyt elbizonytalanodsz és akár csak egy kérdést is felteszel, abban a pillanatban az egód lép színre! :)
Ezért mondják... mindig az első gondolatod a helyes...
Legalábbis szerintem ezt jelenti az egó és a tudat szétválasztása.
köszönöm agis a válaszod. :)
Felteszek egy kérdést magamban és arra mindig érkezik válasz mindekinek, csak nem tudom, hogy a belső hang vagy ego.
Esetleg tudsz valamilyen gyakorlati tapasztalatot megosztani? :)
Sziasztok!
Honnan tudjátok eldönteni azt, hogy amikor gondoltok valamire a tudatalattitok válaszol (belső hang) vagy pedig az egónk?
Válaszotokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok-Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata
- Hogyan segítsük valakinek feldolgozni a tudatalattijában rejlő traumát?
- Újfajta szétválasztó diéta, a szemem láttára fogynak vele. Én is kipróbálom, valaki még?
- Te mit ettél a szétválasztó diétád különböző napjain?Mik voltak amiket megengedtél magadnak?Mi a tapasztalatod?
- 90 napos diéta, szétválasztó diéta
- Ikrek szétválasztása oviban