Te mit ettél a szétválasztó diétád különböző napjain?Mik voltak amiket megengedtél magadnak?Mi a tapasztalatod? (tudásbázis)
Én kb. két éve csináltam végig a 90 napot, -15kg lett az eredménye, amit azóta szerencsésen nem híztam vissza. :) Pedig nem nagyon vigyázok. :)
Voltak nehéz időszakok, de szerintem ki lehet bírni. :) Amiről én nem tudtam lemondani, az a reggeli kávé sok tejjel. Ezt minden nap megittam. Arra figyeltem, hogy a kávé előtt és után két órával ne egyek semmit.
tavaly elkezdtem diéta nélkül a mozgást és úgy 6 kg ment le 3 hónap alatt. CSak aztán vidékre kellett utaznom dolgozni és abbamaradt, lusta voltam 3 hónap után újra kezdeni és visszajött abbol 4-5 kg. Most meg diétával együtt kezdtem el a tornát és ennyi idő alatt lement majdnem a duplája. Remélem ez így is marad, meg tudom tartani a súlyom.
Egyik vásárlónk csak a diétát csinálta, és mikor abbahagyta, visszajöttek a kg-ok. Remélem nálam a tornával szinten tudom tartani a dolgot.
Csalánlevél, nagyon jó a munkád!! engem egyre jobban érdekel az egészséges életmód, régebben fügyültem rá, ettem ami ízlett.
2 hónap alatt fogytam 4 kg-t, még 1 hónap van a második 90 naposból. abbahagytam a futás, meg több bűnözés is volt, gondolom, h ezért lassult be a fogyás. most 70 kiló vagyok, és 168 centi.
Nem biztos hogy ez ,hanem a kiválasztott diéta..
Először én eldöntöm hogy mivel,és utána megírom a tervet személyre szólóan ,és általában edzés mellé../Így egyben 100%hogy lefogy az illető ,nagyon el kell cseszenie ha nem sikerülne,de ez még sose volt../
Ehhez azonban komplexen kell dolgozni..Sose megy csak ez vagy az..Sokan azt hiszik ez elhatározás,de nem,ez is egy szakma...
Ohh, akkor te ezt nagyon vágod :) Miből állapítjátok meg, hogy kinek melyik diéta a jó?
Én eddig csak ezt próbáltam. Majd kiderül mennyire válik be.
Nem,egyik sem.Nekem eza foglakozásom/mármint diétákat írok ,és edzésterveket,és muszáj mindet ismernem,mert mindenki más../
Egyszer próbáltam egyébként egy hétig ,és nem könnyű egyáltalán...a 90 naposnál sokkal brutálabb,de sokkal jobban méregtelenít.
A szétválasztó diétát Dr. Howard Hay alkotta meg 1935 -ben a Health Via Food című könyvében írt le.
Az étrelek szétválasztása által kialakult diétarendszert írja le.Nem napi lebontásban ,hanem étkezésenként bontva,és vegetariánus alapszemlélettel.Sem a budázott olajban sült ,sem a vöröshúsos étkezéseket nem engedte,tehát a 90 napos sok étele ebbe nem férne bele.
Maximálisan kímélő/dietás /kosztot ír elő,és meglehetősen szigorú.
90nap alatt 4 kiló??Az másfél hónaap azaz hetente 70 gamm.Mennyi a súlyod?/és a magasságod/
Mert ez elég karcsú fogyásnak....
én is 10 kilót tűztem ki célul, és teljesítve :-)
2 napot hagytam, h megint elsején kezdődjön, gyakorlatilag április 1-je óta 90 napozok, szeptember végén lesz vége. de ez a második már nem olyan sikeres, még csak 4 kilót sikerült leadni.
A rántott olog nem fér bele a szétválasztó iétába:(sajnos../
A szétválasztó diéta nem is olyan egyszerű ha valaki komolyan veszi,ha pedig nem veszi akkor nem szétválasztás...és nem is működik..
Jaj, tényleg, ilyen panírozott dolgokat én is ettem, mint rántott sajt, vagy rántott hús. Csoki, süti nekem is lecsúszott néha, gyümölcsnapokon pisztácia. De így is meg van a kitűzött 10 kg. Vagyis majd a jövő héten kiderül, mert akkor lesz vége a 90 napnak.
Te hagytál szünetet a kettő közt?
sziasztok,
nálam volt olyan fehérje nap, amikor rántott sajtot ettem, néha zöldség napkor rántott cukkinit, pedig a panírozott kajákat nem kéne. kenyeret csak szénhidrát napokon ettem. ekkor csoki és süti is lecsúszott, pedig a diéta előtt nem szerettem az édességet. a bűnözgetésekkel is 12 kiló mínusz lett az eredmény. a gyüminapot kifejezetten élvezem! néha 5-6 szem dióval kiegészítve. amúgy most csinálom sorozatban a 2. 90 naposomat.
:) Én a gyümölcsnapot élvezem a legjobban. Igaz az első 3 gyümölcsnap elég kemény volt...
Kenyeret én max fehérje napon ettem, de ritkán és csak egy kis szeletet...
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez?
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Mit jelentenek a vérvételi eredményen a különböző jelölések?
- Tampon tapasztalatok ( különböző tipusok)
- Mennyit érnek meg a különböző valós, vagy valótlan termékek?
- Újfajta szétválasztó diéta, a szemem láttára fogynak vele. Én is kipróbálom, valaki még?