Egerben milyen feltételekkel csinálnak laparoszkópiás petevezeték elkötést? (tudásbázis)
Anyukámnak is megcsinálták. Neki velem együtt 2 gyerkőce van.
Lehet hogy van valami korhatár, próbálj meg utána járni a nődokidnál.
Azért arra készülj fel, hogy a műtét után fájhat ott ahol a laparoszkóppal dolgoztak.
Akkor könnyű dolgod lesz, pont a múltkor mondta, hogy nagyon sok dolgot meg lehet kerülni, csak akkor zsebbe kell fizetni :) persze jóval kevesebbet :D
Rábízhatod magad nyugodtan :D
Sajna nem, nekem isaz orvosom mondta, mert nekem szülés után lett volna megcsinálva, programozott császárra készültünk, így ingyen lett volna, de ha nincs más tervezett mütéted, akkor sajna...
Vannak kiskapuk, ha magán dokid van, írhat más diagnózist(pl.akut petefészek gyulladás)és akkor ingyen megcsinálják :D
Megkérdezhetem ki a dokid, és akkor írok privit, hogy merd-e bevállani :D
Nincs már sem korhoz, sem gyerekszámhoz kötve, , ha nincs tervezett hasi műtéted 1 éven belül, akkor beadás után 6 hónap a várakozási idő.
100.000 Ft felett van az önköltségi része.
sziasztok! szeretném megcsináltatni ezt a műtétet, érdekelne, Egerben csináltak már ilyet valakinek? mik a tapasztalatok? egy ismerősöm szerint inkább menjek el másik intézménybe. de akkor hol érdemes ezt a beavatkozást megcsináltatni?
nem szeretnék több gyereket (két csemetém van) és ez jó megoldásnak tűnik számomra.
köszi, ha írtok!
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnak most a családod tagjai?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Mik a feltételei egy kisbaba örökbefogadásának? Hova kell fordulni?
- Önbizalom - feltételes vagy feltétlen?
- A mensi 4. napján megcsinálják a laparoszkópos méh-has tükrözést és petevezető átjárhatósági vizsgálatot?
- A nőgyógyászati műtéteknél minden esetben csinálnak petevezeték átjárhatósági vizsgálatot?