Edzés otthon, gépek nélkül (beszélgetés)
Sziasztok!
Érdeklódnék él-e még ez a fórum?
Ha igen lenne pár kérdésem.
Köszönöm!
Üdv.: franyo01
Szia.
Nem vagyok szakértő, de a Jumbo állítólag nagyon jó, bár saját tapasztalatról nem tudok beszámolni, ismerősöm próbálta, neki bejött.
Protein, szénhidrát és anabolikus mátrix tartalmú, biztos hatásos, az adagolás függ a testsúlytól, de naponta minimum egy adag kell.
Tömegnövelés a cél, igaz?
Sziasztok!
32 éves férfi vagyok és nyúlánk alkatú. Mivel otthoni edzésről lenne szó, ezért választottam ezt a fórumot. A P90x, Shaun T Insanity és Marcus Patrick Hot Body anyagokat szemezgetem. Egyelőre. Majd csinálni is akarom őket de ehhez lenne egy kérdésem, aki szakértő a témában. Ezekhez a fitnesst és testépítést ötvöző programokhoz milyen kiegészítő tömegnövelőt ajánlotok. Én a Scitec Nutrition termékeket nézegettem és a Volumass 35 és a Jumbo között gondolkodtam.
Szia.
Szerintem evés után minimum 1-2 órával jó edzeni, persze ez attól is függ mit ettél, mennyire "nehezet".
A napszak elég vitatott dolog, mindenki más időpontra esküszik. én jártam edzeni reggel fél7-re, és most este fél9-től edzek...szóval az én meglátásom az, hogy délelőtt 9-11-ig, délután 3-6-ig,ha megoldható.De általában ez nem szokott az embernek összejönni, munka,suli stb.Ígyhát marad a reggel meló előtt, vagy délután meló után.Ne csinálj belőle problémát, mozogj akkor, amikor van időd.Élsportolóknál fontos az időbeosztás, a profik figyelik a bioritmust és egy nap több edzésük is van.
Oksi :) Erős leszek:D Szerintem kedden kezdem... Még azt nem tudom, hogy mikor jó tornázni? Délelőtt vagy délután? Evés után hány órával?
Köszi :)
szia.
Csak elkezdeni nehéz,ne aggódj,utána már igényelni fogod a mozgást.
A műanyag hullahopp karika is tökéletesen jó.
Ha erősnek érzed kezdésnek azokat a gyakorlatokat,keresünk mást,vagy próbálj a sorozatok között 1perces pihenőket tartani.
Ha bármi van írj.
Szia. Megkaptam az edzést.... Nagyon köszönöm! remélem lesz annyi akaraterős, hogy csináljam!!!De muszáj lesz, csak itthon egyedül nem annyira jó... :S
Amúgy nem lehet ehhez szép lassan hozzászoktatni magam? Mert írtad, hogy nincs pihi..... De kb 2 3 éve már egyáltalán nem tornázom sajna és nagyon löttyedt lettem..... ?
Hullahopp karikám van, de abból csak a fa jó? Vagy jó a műanyag is? :)
Köszi!
Szia m.p.!
Megtaláltalak a privibe írt leveled alapján! SOS.
Biztosan meg fogod tudni tanulni az összes gyakorlatot,nem unalmas,ad valami plusszt.Én ennek köszönhetem,hogy megtanultam rendesen,szabályosan guggolni.Azelőtt nem tudtam.
és van edződ,aki segít?
További ajánlott fórumok:
- Rendszeres edzés otthon! Velem tartasz?
- Szerintetek otthonra mi a legolcsóbb internet megoldás hosszútávra telefonvonal nélkül?
- Mit tennétek, ha gyereketek éjszaka szó nélkül elmenne otthonról....
- Munkanélkül otthon!
- Aki szokott otthon zsemlét, kenyeret sütni kenyérsütőgép nélkül!
- Tudna valaki abban segíteni, hogy Windows 7 Home otthoni verzión hogy tudnám megnyitni a word fájlt korrektúra nélkül?