Tudnátok ajánlani videókat, ahol jó comb, popsiformáló gyakorlatok vannak? (tudásbázis)
rengeteg féle, fajta edzés van, amiket neked kell megválasztanod az aktuális fizikai állapotodnak, céljaidnak megfelelően. Hiába mondom azt neked pl, ha csináld a crossfitet, ha nincs erő és állóképességed. Ez csak egy példa volt.
Tényleg személyre szabottan kell összeállítani az edzésprogramot, ne itt kérj segítséget, menj szakmai oldalakra.:)
😂😂
Amúgy szerintem az benne a rossz, és ez nagyon sok edzésvideóval a bajom tulképp, hogy túl gyors ahhoz, hogy szabályosan tudd követni a gyakorlatokat. Vagyis ha valaki nincs olyan jó formában, esetleg kezdő, az tuti hogy abban a tempóban nem tudja _szabályosan_ követni. Az meg kicsinálhatja az ember térdét, arról nem is beszélve hogy kevésbé hatásos. Ha meg lassabban csinálja akkor rosszul érzi magát, amiért nem követi, pedig sokkal fontosabb a szabályos kivitelezés, akkor is ha a 32 guggolás helyett te annyi idő alatt csak 25-ig jutsz... Szóval igen, az biztos hogy kritikusan kell hozzáállni mindenhez :)
a semminél minden mozgás jobb :DD
Bocsi, beszéltek hozzám :DDDDDDDDDDDDDD
Súlyokkal való edzés, spinning és évek munkája sajnos.
Én 9 éve fogytam le 20 kg-ot és edzek azóta is és most mondom azt, hogy talán jó a fenekem, bár az egyik térdemet műtötték és minden izmom lement azon az oldalon, újra kellett építeni nulláról.
Kitartás és edzés heti 3-4szer legalább.
Pedig nincsenek titkos gyakorlatok, kitörés, guggolás mindenféle formában előbb utóbb használnia kell... Rubint Réka videói nagyon jók, rengeteg különbözőféle guggolás meg kitörés van bennük, meg mindenféle gyakorlatok fenékre. Ez a kedvencem (annak ellenére, hogy magát Rékát annyira nem kedvelem 🙃): [link]
Biztos nem lehet, hogy a táplálkozásod nem az igazi? Például ha túl keveset eszel, az is probléma lehet, mert akkor a szervezetednek nincs miből izmot építeni.
Üdv Mindenkinek!
Tudnátok ajánlani olyan videókat ahol valóban hasznos comb popsiformáló gyakorlatok vannak? Nekem elég löttyedt a combom meg fenekem és nagyon szeretném formálni izmosítani. Már próbáltam nagyon sokféle tornát hónapokig de semmi eredménye nem volt. nem vagyok kövér csak löttyedt. És valamiért nem akar feszesedni hiába csinálom a tornákat. Csináltam nagyon sokáig a Bíró Ica és Réka tornákat végülis majdnem ugyanolyan gyakorlatok voltak a szokásos guggolás, terpesz és egyik lábbal ki és leereszkedés aztán volt az ugra bugra aerobic is stb de ezek nekem valamiért nem használnak :( nem izmosodik egyáltalán ugyanolyan löttyedt. Volt futógépen az se sokat segített, bringáztam is de semmi. Nem eszem egészségtelenül sőt. Most edzőterembe nem szivesen mennék a vírus miatt bár lehet a gépek máshogy mozgatnának meg nem tudom
Várom a tanácsokat videókat
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- Melyik volt az a "jótanács", amit a gyermeknevelésről kaptál, és tényleg jótanácsnak hittél, míg a gyakorlat bebizonyította mekkora butaság?
- Tudnátok olyan oldalt ajánlani, ahol mindent megmozgató gyakorlatokat találok?
- Tud valaki olyan címet ahol szenvedélybetegek nappali ellátása folyik? Szoc. asszisztensnek tanulok, és gyakorlati helyet keresek!
- Mondatelemzés felsősöknek. Tudtok ilyen oldalt, ahol vannak példamondatok vagy online gyakorlatok?
- Mi lehet annak a videónak a címe, ahol hasizom gyakorlatokat mutatnak állva?