Édesanyátokkal bizalmasok vagytok magánügyekben? (beszélgetés)
Ha 100 èves lett volna is fájna!
Kitartás,az idő kicsit enyhìt.
Fiatalok voltak az édesanyáitok. Enyém 70, de így is nagyon fáj. Csütörtökön este lefeküdt aludni, pénteken reggel nem kelt fel.
Megígérte, hogy fogja a kezem, akkor is, ha ő nem lesz, és tudom, hogy így van.
Irigyellek titeket, hozzám sosem jött el,pedig várom a mai napig.
58 èves volt.
Az èrzèseid leìrása rám is igaz,kivève a vège.
Eleinte nem tudtam se aludni,se enni. Mèg leülni sem. Fel ès alá járkáltam hetekig ès egyik cigit szìvtam a másik után.
Èhsèget nem èreztem.
Csak járt az agyam folyamatosan.
Borzasztó volt.
Akkor kezdődtek a rèmálmaim is ìgy aztán mikor már "elájultam" sem aludtam 2 òránál többet.
Ja, először nem tudsz sírás nélkül beszélni róla.
Majd ez már egy idő után csitul ,már nem sírsz.
A fájdalom megmarad .De egyre többet jutnak eszedbe azok az emlékek amiken már mosolyogni is tudsz.
Eleinte csak aludni akartam ,hogy ne érezzem a fájdalmat,az ébredés utáni pár percig jó volt ,de majd szembesültem azzal a ténnyel hogy már nincs többé.
A fájdalom csitul ,de soha nem szűnik meg.
Tizennyolc év után is fel akarom hívni telefon,ha valami bánat ér,vagy öröm...
Nagyon jó viszonyban voltunk.
Ennek ellenére ,bár sokat beszélgettünk nem voltunk azok a mindent kitárgyalósok.
Én a mai napig,,a saját dolgaimat magam "intézem " el magammal, ilyen vagyok, voltam.Soha nem "terhelt" a dolgaival külön.Ami volt azt meg úgyis láttam.
Egy biztos volt,,kőkeményen,,,ha valami baj volt akkor mindíg minden körülmények közt ,,kérdések nélkül ott volt.
Én is ezt teszem.
Amikor abortuszom volt, egyet mondott: ha meggondolod magad, itt vagyunk. Es o nagyon sort. Es senki soha tobbe nem emlitette.
Az anyam a kedvezmenyezett a bankoknal, biztositasoknal. O kezelni a kozos penzugyeket.
Nekem egy nagymamam hianyzik igazan.
Es elotte a masik is
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy jöttök ki az édesanyátokkal?
- Ti, hogy viselkednétek, ha az édesanyátokat kórházba vinnék és a "rokonság" meg sem látogatná?
- Milyen okkal vehetik el egy édesanyától a gyermekét?
- Szerintetek egy anyós pótolhat egy édesanyát?
- Nektek is van munkahelyi bizalmasotok, akinek olyat is elmondtok, amit másnak nem?
- Örökbeadó édesanyát keresek! ( örökbefogadás )