Édesanyámnál tüdődaganatot állapítottak meg. Ma, négy hónapja volt a CT. Lefogyva nincs, enni tud. Lehet, hogy betokosodott a daganat? (tudásbázis kérdés)
Persze, igazad van.
Engem mondjuk nem zavar a dolog, mert legalább színt visznek a régi fórumok a napi mókuskerékbe meg lerágott csontokba. És vannak dolgok, amik sajnos sose vesztenek az aktualitásukból, ilyen pl. a tüdő daganat is. Lehet, hogy Niki1100 hsz-e értékes info volt valakinek.
Az én anyukámnak is kissejtes volt, kapott 4 sorozat kemot és 5 hónap után teljesen negatív volt, soha nem tért vissza neki a tüdődaganat. DE!!!!!!!!
A kissejtes nagyon durva mert sose megy ki a szervezetből valahol utat tör magának. Miután kikezelték a nyakán jött ki a nyirokcsomó ami szintén kissejtes volt, megint kemo, megint negatív lelet.
Sokáig tünetmentes volt, majd a hasnyálmirigyben jelent meg...hasi nyirokcsomókat támadta meg, besárgult nem evett, 6 hét alatt elment... :( 3 év leforgása alatt történt mindez.
Szia!
Az én édesapámnál 4 éve diagnosztizálták ezt a kórképet. Kapott kemót, sugarat, operálni nem operálták mert rossz volt a légzés funkciója.
Jelenleg jól van, néha fullad, ott az oxigén palack az ágya mellett, rengeteg gyógyszer, vitamin, gyümölcs, zöldség. Néha piac, közért, zöldség, krumpli pucolás, kerti munkák már nem.
Remélem még rendben lesz sokáig. A CT: nem terjedt tovább, nincs áttét, rendszeresen jár kontrollra.
Kívánok nektek is jó egészséget.
szia részvétem....remélem sikerül rendbe jönnie
milyen jellegű a tüdőrákja kissejtes vagy nagysejtes ?
Az én édesanyám kissejtes tüdőrákban halt meg 5 éve, pedig sosem ivott, sosem dohányzott....
További ajánlott fórumok:
- Ma mérték a 6, 5 éves kisfiam iskolaérettségét, ahol 90-es IQ-t állapítottak meg! Szerintetek ez jó érték? Csak 1 feladatban hibázott!
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Tegnap reggel meghalt az Édesanyám. Nekem az a gyanúm, hogy pszichiátriai gyógyszert is kapott a szomszédtól. Hogy tudhatnám meg?
- Én lennék igazságtalan édesanyámmal szemben?
- Mit jelent szerintetek, hogy halott édesanyámmal álmodtam?
- Kitagadott az édesanyám.Szerintetek nekem kéne kezdeményeznem a kapcsolatfelvételt ezek után?