E-mail címből ki lehet deríteni, ki a zaklató? (tudásbázis)
Nem lehet megállapítani! Mert ha a Wi-Fi rendszeren egy ingyenes internet-hozzáférésen, vagy másvalakinek a routerén keresztül létesít valaki kamu adatokkal e-maíl címet akkor a rendőrség is csak a kerületet tudja bemérni az IP cím alapján.
Azt hogy akár egy parkoló kocsiból egy laptoppal ki a zaklató azt nem,de ha a rokonainak is küld ugyanígy e-mailt akkor a rokonain keresztül elkapható.A legegyszerűbb módosítani a zaklatott e-mail címet akár a név után egy betűt vagy számot írni, és akkor a küldött zaklató levél visszapattan hozzá hogy a címzett ismeretlen.Ezért érdemes 8-10 e-mailcímet használni.
Szóval nekem is ismerős ez a téma
de nem kel vele foglalkozni,ezért én gondoltam,hogy a családból írkál valaki.Így Hoxna ne foglalkozz vele tilcsle,és nem jön be több levél tőle
ha freemail-es, vagy citromailes emailről zaklatják semmi esély rá, hogy megtudja a zaklató kilétét:-(
Email cím törlés, új létrehozás...ez a legjobb megoldás.
egy közösségi portákon pedig ismerősnek jelölte a nővéremet.
egyébként meg lehet tudni e-mail cím alapján?
Nővéremet zaklatják e-mailben.
Megtudhatja az email címből hogy ki az?
További ajánlott fórumok:
- Mire figyeljek oda, ha ki szeretném úgymond deríteni, hogy többet érez-e már irántam egy srác?
- Többszöri vetélés (4) után, ki lehet még deríteni mi lehet a gond?
- Hogy lehet kideríteni a telefonos zaklató kilétét?
- Minden nap 2x felhív egy ismeretlen szám (már 2 hete), és nem szól bele! Ki tudom deríteni kié ez a szám? Ha igen, hogyan?
- E-mail cím alapján ki lehet deríteni, hogy honnan írtak?
- Egyik ismerősöm nagyon nem szereti a hétfőt! Mivel tudnám meglepni, jobb kedvre deríteni, e-mailen keresztül?