Dupla szűzek! (beszélgetés)
Én is szűz vagyok.. hát rám ebből nem sok minden igaz, az aszcendensem skorpió, na az már sokkal inkább. Viszont amit Castellina írt, ez tényleg igaz, h néha jobban meglátok dolgokat a háttérben és a vezéregyéniséges cucc is, még egy tesztbe is kijött, amit felvételi miatt csináltattak velünk pszichológussal.. de az alap szűz tulajdonságok, mint rendszerető, visszafogott és hasonlók nem igazak..:)
Szűz jegyű vagyok. Sokszor a helyzet adja a viselkedésemet is. Jól ismert baráti társaságban be nem áll a szám, de ismeretlenek között bizony lesütött szemű kislány vagyok :)
a szüzek temperamentuma általában flegmatikus, némi melankóliával fűszerezve
és ez nagyon jó, mert érzelmileg nehezen lehet őket kibillenteni az egyensúlyukból
ezért objektívan szemlélik a világot, sokkal jobban meglátják a dolgok mögött húzódó valóságot
könnyebben meglátnak, átlátnak dolgokat, mint a többi temperamentum, mert azokat az érzelmeik vezérlik
a szüzek ezért általában többre viszik, a legtöbbje vezéregyéniség, vezető beosztásban
pl akiket ismerek szűz férfiakat, szinte mind vezető..
igen, ez rám is jellemző..
Én is szűz jegyű vagyok, hát visszafogott kifelé nem vagyok, de azért marcangolom magam, földhöz ragadt vagyok és én is nehezen bízom meg emberekben, főleg,hogy a jó szívemet szeretik kihasználni. A családomért, páromért,barátaimért tűzbe megyek. Hűséges vagyok, de nagyon kell szeretni ahhoz,hogy kimutassam mit érzek :)
Én is szűz vagyok, és rám is a visszafogottság jellemző. Viszont ez nem jelenti egyben az unalmasságot. Sőt, ez inkább izgalmas, ha valaki nem mutat meg egyből mindent.
És igen, a szűz akkor tárulkozik ki, ha teljesen feloldódott, saját tapasztalat :D
Sokszor azon múlik a személyiség, mi az ember aszcendense. Az a legmeghatározóbb!
Sziasztok!Én Szűz jegyben születtem,minden vagyok,csak nem visszafogott,nyugodt unalmas jó kislány!Viszont anyukám is Szűz,rá viszont érvényesek ezek a jelzők....
nekem skorpió párom van, és szűz létemre hasonló a temperamentumunk:))
A szüzek visszafogott emberek. Ne várj tőlük tüzes, pörgős életet. Azt az oroszlánoktól várhatod el. A szüzek ellenben megbízhatóak, nyugodtak, ami másnak néha unalmas. Én szűz vagyok és már megkaptam párszor, hogy unalmas jó kislány. Épp ezért a hasonló temperamentumú emberek társaságát keresem, akik ezt tudják értékelni. Családcentrikus, megbízható, reálisan gondolkodó, már már földhözragadt emberek. Szeretik a rendet, tisztaságot, általában igényesek. Szeretik a praktikus, funkcionális, egyszerű dolgokat.
én szűz vagyok, és igaz amit írnak, hogy nehezen oldódik fel, de ha érzi, hogy megbízhat a másikban akkor hűséges akár egy életen át...
Van-volt valakinek szűz jegyű vagy dupla szűz jegyű barátja? Milyenek az életeben?
További ajánlott fórumok: