Kik jogosultak a dupla öszegű családira és mikor esedékes? (tudásbázis)
de igenis, mi ez a stilus itt 4- 5 gyerekes anyák vannak vegyél vissza mert fölnixellek:D nem tudod elfogadni a duplacsaládit?:D
szerintem ez úgy van hogy a postás az tudja mit akar a nép, vikink meg megkérdezi a postást és utalja, szal ez egy alulról gyüvő kezdeményezés:D népi disszociális hálló, de te ne reménykedj egy bizonyos iq felett nem adnak, te kimaradol:P
sziasztok :)
Remélem nem gond hogy írok ide :D
Dupla családi potlék sohasem létezett egy gyerek után max arról van szó hogy útólag folyósítanak 2 havi családi potlékot ami 40600 ft, aztán remélhetőleg küldik minden hónapban a családi potlékot, de ha minden hónapban küldik is a családi potlékot az is úgy van hogy visszamenőleg küldik, csak ugye az a baj hogy akinek nincs más jövedelme éhen hal mire megkapja a családi potlékot....
Ja, értem. A postás az mindig mindent tud, a legmegbízhatóbb hírforrás, mint tudjuk, a legmagasabb iq-val rendelkező egyedek mennek postásnak phd végzettséggel. (ezzel nem a postásokat akarom bántani)
Akkor anyuka dolgozik olyan helyen, ahol a hírek készülnek?
A barátnőd honnan ilyen jól informált? :D
Netán a minisztériumban dolgozik, ahol kitalálják az ilyeneket? Vagy mégis, hol a francban lehet ilyeneket hallani, amiről sem a tv, sem a rádió, sem az internet, sem az újság nem tud? hmmmm??
Szia!
Kb 5 évvel ezelőtt dupla családit adtak ilyenkor,de azóta nem adnak!Nekem a nagyfiam most lesz 6.-os és tudomásom szerint nem hozták vissza ezt a szokást.
További ajánlott fórumok:
- A 10+10 milliós CSOK-ra jogosultak: mi a terv? Építés/vásárlás?
- 6 éves kisfiam súllyos ételallergiában szenved.Milyen ellátásokra vagyunk jogosultak?Emelt családi pótlék, méltányossági gyes?
- Mi alapján vagyunk jogosultak gyermekvédelmi kedvezményre?
- Gyes után milyen ellátásra vagyunk jogosultak?
- Meddig vagyunk jogosultak családi pótlékra, ha most érettségizett a fiam?
- A MinDig TV alapcsomagról hogy tudok családira váltani?