Duphaston után (beszélgetős fórum)
Nekem is volt hogy szedni kellett.
Olyan rosszul voltam hogy teszteltem is, de csak a gyógyszer okozta. Majdnem hánytam is. Barátnőm is volt így tőle. Amúgy terhesen kósza hányingerem sem volt, ezzel meg álltam a mosdó fölött hogy hányok-e vagy sem. Mellem is fájt. 5-7 nap elteltével jött meg. Később mint amit az orvos mondott.
Sziasztok! 😊
Kicsit hosszú lesz, ne haragudjatok.
10 napig szedtem napi 2 szem Duphastont, mert ciklus közepén volt egy elég masszív vérzésem. Nagyon hamar segített, el is mulasztotta, viszont már 8 napja abba hagytam és a menstruációnak semmi jele. A mellem nőtt egy kosárméretet és iszonyatosan feszül, fáj. Soha nem volt ez jele nekem a menstruációnak, pedig 15 éve aktívan menstruálok. A ciklusaim szabályos 28-29 naposak. Augusztusban volt egy kémiai terhességem, akkor volt ez az érzés a mellemben.
Ne értsetek félre, nem vagyok az a bebeszélős fajta szerencsére! 😊 Októberben nem volt pozitív ovulációs tesztem sem, kb. 2 hétig volt erős a tesztcsík, de sosem érte el a megfelelő erősséget - igaz, hogy a vérzés után abba hagytam az LH teszteket, mivel a vérzésem alatt az UH-on nem láttak tüszőt sem. A tegnap reggeli első vizeletes érzékeny tesztem (Predictor Early) egyértelműen negatív lett.
Nagyon ritkán görcsölget az alhasam, néha szúrkálgat. Folyásom ritka, inkább fehéres-krémes és szagtalan. Talán mióta késik (4-5 napja), háromszor volt halvány barnás a folyás.
Tehát a sok körítés mellé a lényeg: Kinek mikor jött meg Duphaston után? Orvosom az UH alapján 28-ra várta a menstruációmat. Lehetséges, hogy ennyire szélsőségesen kitolja a ciklust a gyógyszer?
Utolsó menstruációm szeptember 28-án kezdődött.
Hálásan köszönöm válaszaitokat! ❤️
További ajánlott fórumok:
- Szedett közületek valaki Duphastont? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a gyógyszerrel kapcsolatosan?
- Átjárható petevezeték, van pé csak épp kevés a sárgatest és nem jön meg. Duphastont kaptam. Ez segit, hogy rendbe jöjjek?
- Babát szeretnénk, de cisztám van amire duphastont kaptam, mikorra hozza meg a gyógyszer a mensit, mert nem jött meg ciszta miatt?
- Ki mit tud a Duphaston-ról
- Duphaston után mikor fog megjönni?
- A petesejtek leszívása után, ki mennyi Duphastont szedett?