Ducitréning (beszélgetés)
Akkor hamar lemásznak a kilók,ez a kettő kombináció szerintem tuti lesz.Kalória számlálás update-al.
Sok sikert:-)
Diéta: Legfontosabb feladatunk ügyelni a nap során bevitt szénhidrát, fehérje arányára+
Szénhidrát: A szükséges energiát biztosítja számunkra. Ha a nap során bevitt szénhidrát mennyisége meghaladja azt az energiaszintet, melyre szükségünk van, akkor a felesleges plusz energia zsírként elraktározódik a szervezetben. A feleslegként jelentkező szénhidrát többlet- zsírtól úgy szabadulhatunk meg, ha a szénhidrátot a délelőtt folyamán fogyasztjuk el, 14 óráig.
Szénhidrát: gyümölcsök, zöldségek, saláták
Köretek: burgonya, rizs, durum tészta
Puffasztott rizs vagy búza
Fehérjét egész nap ehetsz!
Fehérje: húsok, halak, tengeri herkentyűk, bármilyen formában. + felvágott, tojás, kefir, joghurt, mozarella, Anikó sajt
Vacsorára ehetsz akár csirkepörköltet, sült vagy grill csirkét is, csak köret nélkül! Savanyúság: kovászos uborka, káposzta, stb megengedett a fehérje mellé
1 nap.
Reggeli: 1-2 db cerbona fitt müzli szelet, kávé vagy te – édesítőszerrel
Délelőtt: 1-2 db gyümölcs
Ebéd: 1 tányér főzelék
Vacsora: 2 szelet grill vagy sült husi + 2-3 db kovászos vagy csemege uborka
2. nap
Reggeli: 3-4 szelet pufi rizs vagy búza, 10 dkg felvágott, néhány szelet uborka, paprika, paradicsom, 2 dl frissen facsart gyümölcslé
Délelőtt: 1 cukormentes joghurt
Ebéd: 1 tányér leves, 1 szelet grill husi párolt vagy sült zöldséggel
Vacsora: tojásrántotta savanyú káposztával vagy lilahagymával
3. nap
Reggeli: 1 db péksütemény
Délelőtt: 2-3 db gyümölcs
Ebéd: 1 adag rakott brokkoli vagy karfiol (karfiol/brokkoli+ szárnyas husi, rizs, joghurt vagy light tejföl)
Vacsora: 2 pár virsli + mustár
4. nap
Reggeli: 2 db főtt vagy tükörtojás + 2 szelet pufi rizs + 2 dl kefir
Délelőtt: joghurt
Ebéd: rakott diós tészta
Vacsora: 2 szelet grill hal, friss saláta (uborka, saláta, paradicsom
5. nap
Reggeli:2 dl frissen facsart gyümölcslé + 2 szelet cerbona fitt müzli
Délelőtt: gyümölcssaláta
Ebéd 1 tányér főzelék (spenót, sóska, kekáposzta, borsó, tök) +2 tükörtojás vagy 2 főtt virsli
Vacsora: grill csirke + savanyúság, vagy csirkepörkölt + savanyúság
6. nap
Az előző 5 nap közül válassz ki egyet és ismételd meg!
7. nap: bármit ehetsz 14 óráig- vacsora: joghurt, vagy hal, husi, virsli köret nélkül- saláta sem!
Először csak tornáztam,akkor lemet 8 kg,csak utána nem nagyon akartak lekúszni a kilók,és muszáj volt a bevitelen változtatni.Norbiék update előtti módszerét alkalmaztam,az inzulin diétát.
Rubint Réka 2. dvd-jén van a pontos leírás és van mintaétrend is.
Délután 2 óráig lehetett enni mindent,de utána meg csak fehérjealapú kajcsik.
mindjárt megkeresem leírását és bemásolom ide:-)
Ja-ja. Bizony.
A lényeg szerintem a mozgáson van, hogy örömmel csináld.
Mert ha nem,akkor hamar abba fogod hagyni és akkor az egész nem ért semmit.
Én sose azzal foglalkoztam melyik hatásos, hanem azt keresem,amit örömmel csinálok.
Mert ahhoz mindíg lesz kedvem.
Márpedig a mozgás úgy jó, ha az életed részévé válik és minden nap csinálod.
Nem csak hébe-hóba.
És mivel fogytál le? persze,csak ha nem titok :)
Mostmár én is komolyan mindent be fogok tartani. Most eldöntöttem,hogy adok egy esélyt Norbinak ;) és 1hónapig update1-et eszek
Nem olyan régen még 72kg voltam.Pont 2 éve,nem engedem ,hogy visszajöjjenek azok a ronda kilók,már csak a tornával tartom a súlyom.
Sok sikert!:-)
Az tök jó!
Szerintem is jó, én is szoktam csinálni :)
Köszi szépen. Már egyszer megcsináltam az egyiket,és szépen megizzadtam. Nem mondom,hogy nagyon kemény volt,de kellemesen kifárasztott.
Van kb 10-15kg felesleg,amit le szeretnék adni,most Update1-es kódú ételekkel fogok próbálkozni holnaptól. És olyan tornával szeretnék rásegíteni,ami nem erősítés,hanem aerobicos.
Én úgy érzem,hogy hosszú távon ki kell pótolnom más tornával,de váltogatom és szerintem ez is bele kerülhetne. Egyébként az is érdekelne,hogy ki mennyit fogyott mellette...mert a dvd-n Norbi elmondja,hogy szigorú fogyókúra nélkül is fogyunk,ha erre tornázunk.
Szió:-)
Én is csinálgatom még mindig a ducitréning 4-et(aerobzóna)és 49 kg vagyok.Ha sokat kajálok és este ezt megcsinálom,reggelre nem változik a súlyom.:-)Könnyű kis zsírégető torna van hatása kis súlynál is,de ez csak az én véleményem:-)
A mozgás mindenkinek eredményes!
A fittség se feltétlen jár együtt a kilókkal,hiszen van aki vékony , de sose mozog, míg van hogy egy molett is sokat mocorog.
Érezni fogod melyik mozgásforma esik neked jól.
Azt csináld.
Lényeg hogy meglegyen a mozgás öröme, szerintem.