Dr. Atif Iskander szülész-nőgyógyészről tapasztalatok (beszélgetés)
Értem hát sajnos a rendelési idejét nem tudom.
Ezekből a szempontokból amik neked a fontosak Bérkert Klinika ott is van magánrendelése pár dokinak.
Bár most éppen szabin van de érdeklődj a honlapon,sok minden nincs leírva ott,de van telefonszám.
Ajánlani senkinek nem merek senkit mert valaki nekem jó de másnak nem,ezt majd te kitapasztalod.
Remélem hamarosan megtalálod az igazit.
:)
Köszi :)
Viszont a klinika honlapján nem jön be az az oldal, ahol a rendeléseket lehetne megtekinteni :(
Igazából olyan dokit keresnék, aki magánban is tud vizsgálatokat csinálni (UH, rákszűrés, kenetvétel,...), jó tapasztalatok vannak róla és férfi.
A klinikán rendel az ambulancián is.
Vélemények róla vannak ilyenek is olyanok is.
Nekem jó a véleményem róla,kedves volt és figyelmes mikor nála jártam.
A tarifáiról semmit nem tudok.A magánrendelése a Dózsa György utcában van.A magánklinikai rendelésről nem hallottam.
Próbáld ki az ambuláns rendelésen,és ha tetszik és úgy gondolod bevált neked,beszélhetsz is vele.:)
Elnézést a címben levő elírásról.
Még az is érdekelne, hogy hozzá is hetekkel későbbre lehet csak időpontot kapni?
További ajánlott fórumok:
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Dr. Makai Zsolt szülész-nőgyógyász, Jáhn Ferenc, tapasztalatok?
- Szült már valaki Dr. Hernádi Balázsnál, a János kórházban szülész-nőgyógyász? Kinek mi a véleménye, tapasztalata?
- Ismeri valaki vagy esetleg van tapasztalata Dr.Drozgyik István szülész-nőgyógyász doktor úrról?
- Van valakinek tapasztalata Dr. Milián Csaba szülész-nőgyógyásszal kapcsolatban?
- Milyen tapasztalataitok voltak dr. Cseh Erika szülész-nőgyógyásszal?