Dr. Makai Zsolt szülész-nőgyógyász, Jáhn Ferenc, tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én is a magánrendelésére járok terhesgondozásra és abszolút meg vagyok vele elégedve, bár eddig a terhességem teljesen problémamentes volt. A szülésről még nem tudok nyilatkozni... majd januárban :) Tarifaváltozás most volt októberben, a terhesgondozásért jelenleg 17.000 Ftot kér. Ctg 6.000 Ft ha jól emlékszem.
Szülés: doktor úr 140.000 Ft, Timi szülésznő 60.000 Ft
Sziasztok.
Makai dr.-nak hol van magánrendelése?
Üdv!
Én arra lennék kíváncsi, hogy ha a doktor úr magánrendelésre járok, oké, hogy ott van egy tarifa, de szülésnél is gondolom fizetni kell... És azért mennyit?
Én eddig SZTK-ba, Dabasra jártam hozzá, mikor megemlítettem, hogy nála szeretnék szülni, közölte, úgy vállalja, ha a magánrendelésére megyek. Ezáltal kicsit vegyesek az érzéseim a dr. úrral kapcsolatban.
A kérdésem lényege tehát magánrendelésre járó anyukák, hogy Nálatok/Önöknél, hogy történt ez a szülés utáni fizetség?? Köszönöm! K.
Tavaly februárban nála szültem a kislányomat. Ajánlás útján kerültem hozzá és végig a magánrendelőben voltak a vizsgálatok, kivéve a 2 nagy ultrahangot.
Vérvételre a Dél-Pesti kórházba utalt be mindig.
Sziasztok!
Én is kíváncsi lennék a magánrendelésének a tarifáira, illetve hogy hová lehetne hozzá menni tb alapon?
Sziasztok!
Én is hozzá szeretnék járni. Ő van hozzám a legközelebb.
Van aki hozzá jár?
Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatba?
Sziasztok!
Szerintem aki hozzá kerül nagyon sok emberséget tapasztal. Mi egy vetélés miatt véletlenül találkoztunk. Azóta ajánlom mindenkinek. Sokszor egy évben egyszer találkozunk rákszűrés miatt, de emlékszik rám, és mivel lombikosok vagyunk nagyon sokat segít minden vizsgálatnál, illetve bármit csinál, mindíg felkészíti az embert előre. Ilyen emberséges orvos ritkaság. Ha hozzá jársz nem fogod megbánni, mert ritka az ilyen igazi orvos manapság.
Végül is megszültem nála fiamat májusban és nem bántam meg.
Nekem ugyan ez a véleményem csak kíváncsi voltam máséra is.
Ma megyek kontrollra.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ki az ország legjobb Szülész-Nőgyógyásza és miért (név és hely megjelöléssel)
- Pécsen szülész-nőgyógyászt keresek
- Mi a véleményetek dr. Horváth Ferenc szülész-nőgyógyász szakorvosról? (Szent Imre Kórház)
- Akik Makai Zsolt nőgyógyászhoz járnak terhes gondozásra
- Ismeri valaki Dr. Paulin Ferenc szülész-nőgyógyászt, mik a tapasztalatok? Magánrendelése van? (ciszta miatt érdekelne)
- Dr. Makai Zsolt fogorvosról van tapasztalatotok?