Dóri születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Dóri születése
Ne vessetek meg kedvet kaptam a szüléshez :-)
Jó kis cikk lett!
Gratulálok a kis moszathoz, és sok boldogságot is hiszen rendesen megküzdöttetek érte..:D
Azért azt hiszem azt a "szenvedést" könnyen feledtette a kis Dóri...
Még egyszer szívből gratulálok..
Köszönöm,kedvesek vagytok mind!
És köszönöm a jeleket is! :D
<3 <3 <3
Dettóban ugyanez történt velem, de nekem nem voltak vajúdási fájásaim sem, kitolási sem... teljes fájásgyengeség került rá a zárómra, jah, és már a vákuumot is felbontották, egy másik orvos közelített felém, mikor intettem a dokimnak, hogy nah, akkor könyököljön még egyszer, a szülésznőm alulról húzza, én meg valahogy nyomtam egy hatalmasat...
Nekem is egy órás volt a kitolási szak, egyébként ez a lélektani határ, onnan muszáj beavatkozniuk vagy fogóval, vagy vákuummal, ezt csak utána tudtam meg egyébként.
Gratulálok!
1. MeliRicsi 2013-11-02 18:20
Segítségre lenne szükségem. Igazából kedden megyek orvoshoz és laborba, de nem hagy nyugodni valami. Már jó ideje nem jött meg a havim. Utoljára szeptember 10-11. -e környékén volt meg, azóta semmi. és kb 3 héttel ezelőtt kezdődött a bajom. Jó erős fejfájással majd egy hétig baloldalon fájt a hasam alul, meg 3-4 napig hányingerem volt. Volt 2 negatív tesztem de nem tudom. Félek a csalódástól, mert nagyon szeretnénk babát. Csak értelmes válaszokat kérnék. Szerintetek? Teherbeeshettem? Nem igen védekeztünk
Pumi drágám, képtelen voltam végigolvasni, mert ugyan kettőn vagyok túl, de nem akarok emlékezni, nehogy elmenjen a kedvem a harmadiktól :D
De gratulálok ám a cikkedhez, büszke vagyok rád :D
Szia!
Olyan jó ilyen történeteket olvasni...Újra és újra "szülök" én is.Bár nekem is nagyon fájt,ahogy mindenkinek,de nincs ennél csodálatosabb fájdalom.
Sok boldogságot a kicsi lányotokhoz!
:-) Hát bizony amíg át nem éli valaki a szülést, addig fogalma sincs arról, hogy ez micsoda fájdalommal jár és persze azt sem tudja elképzelni, hogy ebben a fájdalomban azért az pozitívum, hogy egy pillanat alatt el is múlik és az eredményről meg ugye nem is beszélve.
Jó lett a cikked! :-)
Ugrás a teljes írásra: Dóri születése
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?