Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni? (beszélgetés)
Tudom, régi hozzászólás, de hasznos infó: az activátor azóta már nem kapható. Változott viszont az aloe gél csomagolása és összetétel, az új már 99.7% tiszta aloe kocsonyás levélbelsőt tartalmaz és sokkal kevésbé rostos, mint a régi gél volt.
Ezt szokták használni aktivátor helyett pocak bántalmakra
Sziasztok!
Szeretnék véleményt kérni a Berry + Vitolize + Lycium kombóról. Decemberben méhpolipot és miómát találtak nálam. A tesóm benne van a FLP-ben, ezeket a termékeket ajánlotta.
Változást egyenlőre nem érzek, jövő héten megyek kontrollra.
Kérdezném, hogy van e köztetek olyan, aki ténylegesen használta ezeket a termékeket, illetve nála van e változás! Köszönöm
A Kids összetörve 6 hónapos kortól adható nyugodt szívvel.
Valószínűleg - ahogy írták korábban - a benne lévő édesítő okozza.
Ha az én kislányom lenne, nem más szerekkel igyekeznék a hascsikarást megszűntetni (Activátor, ami egyébként kiváló készítmény, imádom), hanem abbahagynám a Kids -et és idővel- néhány hét- elkezdeném lassan újra adni neki.
Jobbulást <3
Szia!
Az én unokáim már fél éves koruktól kapták összetörve és nem volt probléma.Lehet, hogy ő érzékenyebb valamelyik összetevőre.Egyébként hasfájásra adj neki activatort és perceken belül megoldja.
Szia Judit!
Írtam privit :)
Előre is köszönöm!
Szia,
Van itthon egy bontatlan Activatorom.
A 15. kerületben vagyok (7-es busz vonala).
Írj, ha aktuális.
Szia,
Üzenetben írtam néhány sort :)
Szia!
Írtam privátban.
Sziasztok! Privátban esetleg kaphatnék infót, hogy milyen feltételei vannak a belépésnek, van-kezdőcsomag, mennyi a % eladás után, árak stb.
Előre is köszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Mától kcal-t, és ch-t számolok! Velem tartasz? (Karácsony előtt sem késő elkezdeni:) )
- Szerintetek érdemes elkezdeni a műkörömépítő tanfolyamot?