Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Döbbenet, hogy ilyen Osváth Zsolt, meg Tóth Gabi féle... fórum

Döbbenet, hogy ilyen Osváth Zsolt, meg Tóth Gabi féle... (beszélgetés)

1 2
55. Brigileo (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 13. 13:49

Fura kétesség van ebben a hozzászólásban, hisz nekik nincs, mégsem az alja munkát végzik :D Szóval papír nélkül is meg lehet élni és láttam már olyan embert is, aki papírral a háta mögött minimálbérért dolgozik.

Zsoltit had védjem meg abban, hogy ha már láttál egy videót tőle, bizonyára észrevetted mennyire intelligensen beszél. Választékosan. Amit sok diplomás nem mondhat el magáról...

Szóval a kettőnek nincs köze egymáshoz. Sajnos sokan felsőbbrendűnek érzik magukat egy papírral, de ez a mai világban már megdőlni látszik szerencsére :)

Ettől függetlenül mindenkinek javaslom, hogy tanuljon, mert jó dolog! Ne hanyagoljátok el :)

54. Ágio8405 (válaszként erre: 31. - Anyagi)
jún. 28. 14:27
Mert ezek csak a negativumok amiket irtál, olvastál. Ha érdekel nézd meg pár videóját. Főleg ami a gyerekkoráról szól…. Kevesen élik túl ép ésszel azt amiket ő átélt….
53. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 28. 14:21
Úgy látszik sajnos arra is van igényed hogy bunkó legyél….
52. 10324202f3 (válaszként erre: 51. - Semleges)
jún. 28. 13:36
Igen, tényleg. Ennyit jártak iskolába összesen.
51. semleges (válaszként erre: 48. - 10324202f3)
jún. 28. 11:42

Tényleg?

Azért ezt nem gondoltam volna.

50. apeeng (válaszként erre: 8. - Globus)
jún. 28. 11:24
De van...hol élsz, mely álomvilágban? Európa néhány ici-pici, de nagyon gazdag "országában" is van aljamunka...ha tudod mi az(de nem hiszem)...ott nagyon megfizetik őket, pontosan a munkájuk miatt..
49. attilap (válaszként erre: 31. - Anyagi)
jún. 28. 09:09
Jól látom és a saját kommentedre válaszoltál? 🙂
48. 10324202f3 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 27. 10:46

Tóth Gabi 8 átalánost sem végzett: hetedikben kimaradt.

Tóth Vera a középiskola második évfolyáról hullott ki.

47. krisztikrisz (válaszként erre: 42. - PöttyösPanka)
jún. 25. 15:06

Igen, a képességfejlesztés szempontjából hasznos, de még itt is annyira egységesítik a tudást hogy nem mindenki tud felzárkózni hozzá, emiatt meg nem szép dolog elítélni (pontozni, megbuktatni) valakit.

[link]

[link]

[link]

46. ,zumba (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 25. 13:18
Megállna a világ, ha csak magasan kvalifikált emberek léteznének. Nincs alja munka, esetleg a Te szemedben.(egy nem minimálbéres, aki minden ember munkáját értékeli...)
45. michelle.r (válaszként erre: 24. - PöttyösPanka)
jún. 25. 12:13
Mélyen egyetértek.
44. semleges (válaszként erre: 38. - Krisztikrisz)
jún. 25. 11:07

Ma már nem. De ha még az sincs?! Minden továbbtanulási lehetőségből kizárja magát. (főiskola, egyetem, okj, technikumok, tovább-, és ráképzések, szakmunkásképzők, stb mert ugye az érettségi az alap, arra épül minden továbbtanulás, fejlődés).

De persze ha nincs rá igénye, szorgalma, akarata akkor sincs semmi. Mindenki úgy él, ahogy akar és tud.

43. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 25. 11:05

Kikaptál két embert, akiket nagyon nem érdemes összemosni, de mindegy.

Miért döbbent ez meg, mi ez a heves vallomás?

"Nyomoronc" érettségi, azon gondolkoztál már, hogy miért használod ezt a szót? Érdemes lenne.

42. PöttyösPanka (válaszként erre: 37. - Krisztikrisz)
jún. 25. 10:05
Azért elvileg van implicit haszna annak a sok tanulásnak. Például semmilyen gyakorlati hasznát nem veszed annak, hogy tudod kívülről az Anyám tyúkját. Ellenben a verstanulás fejleszti a memóriát. A mindennapi életben pedig jó hasznát lehet venni a jó memóriának. Vagy soha nem fogsz fejben osztani. De a matematika fejleszti a logikát. Szerintem tanulni sohasem fölösleges.
41. michelle.r (válaszként erre: 38. - Krisztikrisz)
jún. 25. 09:39
Ahogy a diplomák egy része sem. Van egy HR-es barátnőm, azt mondja, vannak felsőoktatási intézmények, ha a jelentkezők ott végeztek, szóba se jöhetnek.
40. michelle.r (válaszként erre: 35. - Regin_a)
jún. 25. 09:35
Ha őt követi a tömeg, az igen üdvös. Bárcsak minden influenszer ilyen lenne. Ő nem az a kategória, aki "erőspistázza" a mit tudom én mit és messze nem arról beszél, hogy milyen színűt pukizott, és hogy melyik kávézóban a legfinomabb a macha latte.
39. csemár (válaszként erre: 38. - Krisztikrisz)
jún. 25. 05:39
Ugyehogyugye?!
38. krisztikrisz (válaszként erre: 37. - Krisztikrisz)
jún. 25. 01:01
Úgy is fogalmazhatnék hogy kalap izét sem ér az érettségi!
37. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 25. 00:59

Ha az iskolai évemre visszagondolok...

Idézz fel bármit is ami az általános iskolai és a középiskolai/gimnáziumi tudásból hasznos a való élethez.

Jó, írás, olvasás, számolás (a számológép elvégzi)...

Azon kívül?

József Attila születésnapja? Pitagorasz-tétel? Kovalens kötés?

Ki nem izéli le?

Ettől függetlenül nekem se kedvencem a két említett celebritás.

36. Regin_a (válaszként erre: 32. - Papája)
jún. 24. 22:46

Ez is megkülönbözteti őket a tanult művészektől."

Náluk "von Haus/e/ aus" Nekik nem kell tanülni a tudásukat

35. Regin_a (válaszként erre: 23. - Michelle.r)
jún. 24. 22:43

Influenszer az jó, Ő "izéli" a passzátszelet és követi a tömeg

Nem mondom hogy irigység beszél belőlem, de amúgy az. Nekem is jól esne ha akkora pénzeket szakitanék és főleg a lájkok

34. michelle.r (válaszként erre: 33. - Timycat)
jún. 24. 21:55
Egyszerűbb a mandínerből tájékozódni.
33. timycat (válaszként erre: 31. - Anyagi)
jún. 24. 21:04

Inkább nézd meg a youtube csatornáját vagy instajàt.

Magad alkoss véleményt róla ha érdekel ő, ne mások ilyen-olyan érdekből/megfontolásból írt véleményét tedd magadévá.

jún. 24. 19:57

A celebek nagy része mindössze 8 osztályt végzett.

A celeb ismeretlen senkiből válik ismert senkivé.

Ehhez viszont úgy látszik elég az általános iskolai végzettség is.

Ez is megkülönbözteti őket a tanult művészektől.

31. Anyagi (válaszként erre: 29. - Anyagi)
jún. 24. 19:49

Megnéztem:

Állami gondozottból villalakó, majd az ellenzék porondmestere – Ki Osváth Zsolt?

Sokféle drogot, és sokféle dolgot kipróbált. Volt valóságshow-szereplő, transzvesztita „előadőművész”, vlogger, étterem-és webshoptulajdonos. Állítása szerint homoszexualitása miatt bocsájtották el az intézetből, ahol kamaszéveit töltötte. VV Zsolti végül szép lassan a baloldal egyik legismertebb influenszerévé, az ellenzéki összefogás nem hivatalos „PR-ügynökévé” nőtte ki magát.

Hááát, nem kedveltem meg...

30. unom (válaszként erre: 29. - Anyagi)
jún. 24. 19:49
23. hsz
29. Anyagi (válaszként erre: 17. - Channa*)
jún. 24. 19:43
Ki az csuda az az Osváth Zsolt?
28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 27. - Secret8)
jún. 24. 17:20
Nem, ők kivételek! De valóban sokkal érdekesebb, hogy kin milyen felső van, mit vett a boltban és milyen járművel utazott.
27. secret8 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 24. 15:22

Eszerint a logika szerint Osváth Zsolt és Tóth Gabi aljamunkát végez minimálbérért. 😄😄

Tulajdonképpen mit foglalkozol mások végzettségével? Ha lenne érettségijük, jobban aludnál?

jún. 24. 15:01
Igen, nagyon bírom Osváth Zsoltit, nagyon okos pali és hát nem egy Tóth Gabi. Zsoltinak ideje nincs tanulni, Gabinak igénye.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook