Döbbenet, hogy ilyen Osváth Zsolt, meg Tóth Gabi féle... (beszélgetés)
Fura kétesség van ebben a hozzászólásban, hisz nekik nincs, mégsem az alja munkát végzik :D Szóval papír nélkül is meg lehet élni és láttam már olyan embert is, aki papírral a háta mögött minimálbérért dolgozik.
Zsoltit had védjem meg abban, hogy ha már láttál egy videót tőle, bizonyára észrevetted mennyire intelligensen beszél. Választékosan. Amit sok diplomás nem mondhat el magáról...
Szóval a kettőnek nincs köze egymáshoz. Sajnos sokan felsőbbrendűnek érzik magukat egy papírral, de ez a mai világban már megdőlni látszik szerencsére :)
Ettől függetlenül mindenkinek javaslom, hogy tanuljon, mert jó dolog! Ne hanyagoljátok el :)
Tényleg?
Azért ezt nem gondoltam volna.
Tóth Gabi 8 átalánost sem végzett: hetedikben kimaradt.
Tóth Vera a középiskola második évfolyáról hullott ki.
Ma már nem. De ha még az sincs?! Minden továbbtanulási lehetőségből kizárja magát. (főiskola, egyetem, okj, technikumok, tovább-, és ráképzések, szakmunkásképzők, stb mert ugye az érettségi az alap, arra épül minden továbbtanulás, fejlődés).
De persze ha nincs rá igénye, szorgalma, akarata akkor sincs semmi. Mindenki úgy él, ahogy akar és tud.
Kikaptál két embert, akiket nagyon nem érdemes összemosni, de mindegy.
Miért döbbent ez meg, mi ez a heves vallomás?
"Nyomoronc" érettségi, azon gondolkoztál már, hogy miért használod ezt a szót? Érdemes lenne.
Ha az iskolai évemre visszagondolok...
Idézz fel bármit is ami az általános iskolai és a középiskolai/gimnáziumi tudásból hasznos a való élethez.
Jó, írás, olvasás, számolás (a számológép elvégzi)...
Azon kívül?
József Attila születésnapja? Pitagorasz-tétel? Kovalens kötés?
Ki nem izéli le?
Ettől függetlenül nekem se kedvencem a két említett celebritás.
Ez is megkülönbözteti őket a tanult művészektől."
Náluk "von Haus/e/ aus" Nekik nem kell tanülni a tudásukat
Influenszer az jó, Ő "izéli" a passzátszelet és követi a tömeg
Nem mondom hogy irigység beszél belőlem, de amúgy az. Nekem is jól esne ha akkora pénzeket szakitanék és főleg a lájkok
Inkább nézd meg a youtube csatornáját vagy instajàt.
Magad alkoss véleményt róla ha érdekel ő, ne mások ilyen-olyan érdekből/megfontolásból írt véleményét tedd magadévá.
A celebek nagy része mindössze 8 osztályt végzett.
A celeb ismeretlen senkiből válik ismert senkivé.
Ehhez viszont úgy látszik elég az általános iskolai végzettség is.
Ez is megkülönbözteti őket a tanult művészektől.
Megnéztem:
Állami gondozottból villalakó, majd az ellenzék porondmestere – Ki Osváth Zsolt?
Sokféle drogot, és sokféle dolgot kipróbált. Volt valóságshow-szereplő, transzvesztita „előadőművész”, vlogger, étterem-és webshoptulajdonos. Állítása szerint homoszexualitása miatt bocsájtották el az intézetből, ahol kamaszéveit töltötte. VV Zsolti végül szép lassan a baloldal egyik legismertebb influenszerévé, az ellenzéki összefogás nem hivatalos „PR-ügynökévé” nőtte ki magát.
Hááát, nem kedveltem meg...
Eszerint a logika szerint Osváth Zsolt és Tóth Gabi aljamunkát végez minimálbérért. 😄😄
Tulajdonképpen mit foglalkozol mások végzettségével? Ha lenne érettségijük, jobban aludnál?