Djuice - Ki mit tud róla? (beszélgetés)
ha telenoros vagy akkor nem tudod megvenni a telót,csak a djuice-nál van,de ha viszed a 2. fényképes igazolványt,akkor a kezességet kiválthatod.
2. ha jó a forgalmad és időben fizetsz akkor valóban 19 hónap után engdik újra hogy készüléket vegyél,nem kell a kezesed sem hozzá.
A p-nál volt több féle kártyás tarifacsomag, ezek egyike volta djuice nevű. Mivel ez levállt a P-tól, azért lett a D ügyfele, szerinte.
De csak azért mert a djuice csomagban volt.
jajjaj..keveritek a szezont a fazonnal:D:D
a régi djuice tarifák is megmaradnak,de azokat 27-e után már nem lehet vásárolni,mert mint djuice már csak a 26 éven aluliaknak lesz,persze aki abban volt abban is marad amig ő maga nem váltja át(mert ugye az átváltásért is kell fizetni),
de egy pl egy 23 évesnek nem kötelező djuice-os lenni ha nem akar,ha neki a pannonos tarifák jönnek be akkor praktikum vagy más tarifát vesz..ennnyi
aki a pannonnál volt régen djuice csomagban, az automatikusan átváltott az újra. Egy ismerősöm mondta, sms-t kapott róla hogy most már D-s. És a 26-ot rég betöltötte.
Tehát nekem még mindíg nem tiszta.....
-Budapest,Allee
-Bp,Aréna-I. emeleta mozifeljárónál
Ez a kettő egyelőre
Csak a feltöltőkártyás variáció vonatkozik a 26 év alattiakra!
Előfizetéses lehet 26 felett is!
Nekem szimpi. Ha lejár a 2 évem (májusban) biztos "átmegyek" hozzájuk..:-))
Akkor ,ha jől értem a 25 év alattiaknak igért "olcsóságot " majd megfizeti a 26-106 éves korosztály?
Nyílván mert ingyenleves az nincs.
Lövésem sincs, de mindenki, aki idén 25, és megéli, az jövőre 26 lesz :-)
Nyilván nem mondják fel a szerződéseket. De mivel én 38 vagyok, nem gondolkodtam a variációkon..
olcsó, de csak 26 éves kor alatt :-((
nem is értem
ahogy néztem a weboldalát a percdíjai gyanúsan jók a többihez képest.
De sok üzlete még csak most fog nyitni.