Divatos még a farmer felhajtva? (beszélgetés)
Szoktam is furcsán nézni.
Egyszer úgyis pofán vágnak. :D
Tesóm mióta él, nem talált megfelelőt :)
Túl magas, és túl vékony.
Szerintem egyáltalán nem csúnya.
Én sosem találtam megfelelő hosszúságú nadrágot, csak melegítőt a gyerek részlegen. :)
Mármint arra célzok, hogy biztosan akad olyan, ami tényleg olyan, mintha rászabták volna az emberre.
Nekem gyerekkorom óta mumus az olyan ruha, amit otthon azonnal át kell alakítani.
Gázul még könnyebb megcsinálni:D
Jobb farmereknél vannak azonos méreten belül különböző fazonok, a csípő-derék-hossz szempontjából többféle méret. Kínaiék nem adnak ilyesmire.
KIfele felhajtott farmert csak a boka fole hajtva veszem fel magassarkuval. Lapossal mindegy :)
A befele hajtassal az a gond, hogy megkopik nagyon gyorsan az anyag, es ha magassarkuval leengedve szeretned felvenni, nagyon csunya :S
sziasztok.
Ha befelé hajtva hordjátok akkor le is vasaljátok hogy jobban "megálljon"? én egyszer próbáltam úgy hordani de lecsúszkált..vagy csak én vagyok szerencsétlen ebben?
egyenes szárú nadrágnál pl..
Nem csak a Tiéd, én is így gondolom.
Főleg, hogy felveszik a felhajtott farmert körömcipővel is. :P
Lehet, hogy megköveztek, de szerintem a felhajtott nadrágszár olyan snassz dolog, nemtörődömséget fejez ki, olyan: mindegy
mi van rajtam érzést kelt!
Ma amikor már a tépett farmert is márka boltban veszik, talán megér egy pár száz forintot a varratás :)))
No, de ez csak az Én gondolatom :))
én kifelé hajtom és sport cipővel hordom úgy!
szerintem nem ciki!Miért lenne az??
Nem tetszik? Hisz úgy nem is látszik. :)
Kifelé ciki szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Használtból is divatosan
- Melyek a most divatos nevek?
- Vettem egy divatos kulacsot. Abban sima csapi vizet viszek...
- Hosszú haj vagy divatos rövid? Akik mertek változtatni...
- Milyen ma a divatos műköröm? Mi a trend? (Szögletes?Hegyes?Csillám?Francia?Díszes?Egyszerű?)
- Mi a különbség a mályvatea és a most divatos Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea között?