Divat még a vörös haj? (beszélgetés)
Az idén a bronzvörös haj a divatos, olyan, mint az Amy Adamsé.
vannak árnyalatai, amik tetszenek, de magamnak mégsem választanám. Maradok a baránánál.
Akkor mi a divat? A kétszínű haj stílszerűen kétszínű embereknek? :P :D
A vörös mindig divat volt és mindig divat lesz! :)
Én nagyon imádom a hajszínemet! ;)
Szerintem az mindig divat és ha még valakinek jól is áll az plusz szerencse.
Évekig voltam vörös, rubin vörös, az az igazi narancs sárgás, gyönyörű fényű, nyáron előjöttek a szeplőim is.
[link]
És ezenkívül rengeteg árnyalata van. Akinek tetszik és jól áll, bátran használja:)
Divat nem divat, nekem az tetszik:))
Nem tudom hogy divat e de egy emelettel följebb dolgozik itt egy gyönyörű vörös hajú lány:)
A természetes hajszín híve vagyok. S nem divatfüggő, hanem kinek hogy áll. A másik szánalmas, h u. olyan színűre festik a szemöldöküket. Hajfesték NEM szemöldökfestésre való. S eredetileg is pár árnyalattal eltér.
Nekem a kedvenc hajszínem, hajfestékem: a vörös valamennyi árnyalata...
Hajszínben nincs divat...szerintem...
Az a lényeg, hogy jól álljon és jól érezd magad.
Évek óta vörös vagyok,nem foglalkozom ,hogy divat e.Nekem tetszik és kész:)
Így van!Elfelejtettem hozzátenni,igen,öltözködni is tudni kell egy feltűnő hajszínhez,fazonhoz.
Szerintem ez nem divat-kérdése.
Van akinek jól áll,és van akinek nem :)
Nekem vörös a hajam,zöld szememhez,és hófehér bőrömhöz jól áll nagyon.Most olyan mintha természetes lenne,de volt már egészen pirosas,és lilás is.Ebben nem érdekel a divat,mert ez áll jól.Szemöldöködre nehogy rá kend,mert súlyos gyulladást kaphatsz.Kellékesnél vehetsz vörös szemöldökfestéket,azt 6%-os hidrogén-peroxiddal kikeverve 10 perc alatt befestheted (nekem mondjuk nem jött be,marad világosbarna a szemöldököm)
Egy hajszínhez öltözék is jár, ezért nem mindegy, hogy mit veszel fel. A hajszínt is tudni kell viselni.
Nekem a Liptai Klaudia haja tetszik nagyon! :)
Csak attól tartok hogy nehéz visszaszőkiteni és tönkrevágom a hajamat.Amúgy is nagyon törik:(
Nekem is ez a Natalia Oreiro-s hajszin tetszik.
Ki kell próbálni! Éveken át meggybordó volt a színem és nagyon szerettem. Egyéb okok miatt váltottam át szőke melírre és ezt is szeretem.
Elvégre az ember nem kötött házasságot egy színnel sem.
Én is vörös akartam lenni de letettem róla, pedig nagyon tetszik de félek hogy nem állna jól!
Az én hajamban a csíkok ilyen színűek..egyébként az alapszíne lilásvörös..de már volt piros csík is, a feketében..próbálkozz, és rájössz, hogy jó-e, vagy nem
A fodrásznál,akihez járok,kb. minden 2. nőnek vörösre festett haja van. Annyian festették már ilyen színűre,hogy nekem ez már kicsit unalmas.Persze van,akinek tényleg nagyon jól áll.
További ajánlott fórumok: