Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » "Disznótoros"leves, ahogy én készítem. recept

"Disznótoros"leves, ahogy én készítem. recept

Elkészítési idő 180 perc

A "Disznótoros"leves, ahogy én készítem. hozzávalói:
-50 dkg sertés lapocka
-2 fej közepes vöröshagyma
-3 db közepes sárgarépa
-2 db -"- zöldség
-3 közepes burgonya
-4 szál zeller zöld
-1 tv paprika
-1 paradicsom
-3 marék rizs
-só,szemes bors,köménymag,vegeta
-3 babérlevél
-tejföl izlés szerint


A "Disznótoros"leves, ahogy én készítem. elkészítési módja:
-A nyersanyagokat,a paradicsom,paprika kivételével,kockára vágjuk. -A hagymát kevés zsirban világosra pároljuk. -Hozzáadjuk a húst. -Mikor levet engedett megfűszerezzük.Ekkor tesszük bele a babért és köményt is.Kevés vízzel felengedjük.A húst félpuhára főzzük,nem szabad forralni,csak pöszörögjön,hogy ne legyen zavaros. -Ha a hús félig megpuhult,hozzáadjuk a zöldségféléket( a burgonya kivételevel),és a négybe vágott paprikát,paradicsomot. -Vizet adunk hozzá(amennyi levest főzni akarunk,de ne legyen ritka sem). -A rizst jól megmossuk,és ha a zöldségféle megpuhult a leveshez adjuk a burgonyával együtt. -Ha elkészült a leves, a tejfölt egy kis leves lével simára keverünk.Majd a leveshez keverjük. -Jó étvágyat!

Rizs helyett használhatunk tarhonyát is.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A "disznótoros"leves, ahogy én készítem. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook