Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Diós Mozart golyók recept

Diós Mozart golyók recept

A Diós Mozart golyók hozzávalói:
- 20 dkg darált dió
- 15 dkg glukonon
- 2 evőkanál holland sotet kakaópor
- 1 evőkanál diabetikus baracklekvár
- 2 evőkanál rum
- 1 tojásfehérje

Töltelék:
- kb. 15 db kimagozott meggy
- pici rum

Hempergetéshez:
- kókuszreszelék


A Diós Mozart golyók elkészítési módja:
A meggyet beáztatom a rumba. A diót, glukonont, kakaót, lekvárt, rumot és a keményre felvert tojásfehérjét összedolgozom. Hűtőbe teszem pár órára, hogy könnyebb legyen formázni. Majd diónyi gombócokat formálok belőle, mindegyik közepébe teszek egy-egy szem rumos meggyet. Kókuszreszelékbe megforgatom és minyonpapírra rakom. Egy napig levegős helyen szikkadni hagyom.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A diós mozart golyók elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook