Diós mágnás recept


lásd később:)
A Diós mágnás elkészítési módja:
50 dkg lisztbe 1 csomag (1/2) sütőport, 14 dkg zsírt, 10 dkg cukrot, 1 tojást, 1 citrom levével össze kell gyúrni. (1/3-át félretesszük, ebből lesz majd a rács) A 2/3-át megkenjük baracklekvárral. 20 dkg cukrot, 4 tojássárgáját, 15 dkg diót, 1 csomag vaníliás cukrot és a 4 tojás keményre vert habját elkeverjük és az ízzel megkent tésztára kenjük. A tetejét berácsozzuk.
Ez a kedvenc sütim:))
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Catta, 2006. máj. 14. 02:47
A diós mágnás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.