Dietetikus tudnátok ajánlani Budapesten? (beszélgetés)
4. Lili85
2020. júl. 28. 13:50
Ez így elég szomorú. :(
3. globus (válaszként erre: 2. - 94a06e9696)
2020. júl. 28. 13:00
Nekünk csak kórházi dietetikussal van tapasztalatunk, ételallergia témában. Konkrétan percekre lebukott az asztal alá, hogy előkeressen valamilyen prospektust...
2. 94a06e9696
2020. júl. 28. 10:20
Tudom, hogy a kérdés nem igazán ez, de én nem ajánlom neked a diatetikusokat. Nagy általánosságban fogalmuk sincs a szükséges táplálékkiegészítésről (kivéve a standard sztereotipiákat), a sporttáplálkozásról meg még kevésb.
Én mikor anno testépítő szakedző iskolába jártam, a sok valódi sportoló lefejelte az asztalt, olyanokat mondott a dietetikus. Mondjuk a kevésb szofisztikáltabbak hangosan fel is röhögtek :). Szerintem inkább egy jó edzőt keress, azzal hosszú távon jobban jársz...
1. Lili85
2020. júl. 28. 10:10
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy esetleg tudtok ajánlani Budapesten olyan dietetikust, aki tényleg jó. Nekem tönkrement a bélflórám és mellette hobbi sportoló vagyok. Megmondja, hogy mennyi fehérjét, milyen táplálékkiegészítőket szedhetek, hogy tudjak picit izmosodni. Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Esős időben Budapesten milyen programot tudnátok ajánlani második randin?
- Tudnátok ajánlani normális endokrinologust Budapesten?
- Tudnátok ajánlani valami hangulatos éttermet Budapesten, ahol minden szuper?:)
- Tudnátok ajánlani nekem jó női nőgyógyászt Budapesten?
- Tudja valaki hogyan zajlik az allergiavizsgálat csecsemőknél, ill. Budapesten tudnátok ajánlani orvost, aki ezzel foglalkozik?
- Tudnátok nekem ajánlani jó női nőgyógyászt Budapesten?