Diétás tésztákról vélemények (beszélgetés)
Amióta kitiltottam a konyhából a fehér lisztet, és a teljes kiőrlésűt veszem, azóta abból kavarom a nokedlit és a palacsintát, a búzadara helyett kuszkuszból a "grízgaluskát", a tarhonya helyett a gerslit.
Egyébként lehet kapni teljes kiőrlésű búza darát is, és ha ezek után nagyon ritkán mégis közönséges tésztára éhezek, akkor minden mást azon a napon úgy alakítok (=kcal, ch, stb.) hogy férjen bele a napi étkezésbe az is.
Nem vagyok hajlandó ezeket a méreg drága különböző tésztákat megvenni és vagy igaz, vagy nem. Nem szoktam belehalni, ha esetenként megeszem a hagyományos fehér lisztből készített tésztát.
Ha ritkán eszel tésztát, akkor simán vehetsz hagyományosat is.
Az olasz tészták általában durum tészták.
Ha meg gyakran eszel tésztát, akkor szinte mindegy, melyiket veszed.
Melyiknek jó az íze? Ezer éve nem ettem, de nem dobnám ki a pénzt, ha ehetetlen.
A nocarbot próbáltam régen, nekem ízetlen volt.
Szafisat próbálta valaki?
További ajánlott fórumok:
- "-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Olcsó diétás esti vacsorák, tanácsok
- Mert szinte mindig abbamaradnak a diétás fórumok!
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- Mi a véleményetek a diétás sikerekről?