Diéta, fogyókúra segítség (beszélgetés)
Kedves baratom otthon kb. 100 kg alapon, 2 m magas. Egyszer viccbol kiprobaltuk, kitart engem 7 mp-g fel karjon (63 kg vagyok). Szoval az igazi szekreny ember.
Dagadt gyerek volt mingig, 25 evesen dontott ugy, hogy lefogy ugy 160 kilorol. Ugyanazt az ulomunkat vegzi 8-9-10 oraban, de, utana edzoterem, de 10 kmt soman lefuto
tt. Most szo szerint katonai kepzesen is van. tartqlekosnak. Erre hasznalja a szabadsagat.
Mondta, hogy "felszedett megint". Nem hiszem, hogy 1200 kaloriaval kellene szamolni, amikoe otthon van.
Az apam "felfedezte" a kves szenhid
rat eves remekeit.
Hajas soha nem volt, pocakja sem, o udzogit novesztett meha oldalra. 60 felett tobbszor.
Most o is "z"det egszik husival", a napi par ora setat amugy is tartotta. Nem cserelt ruhatarat. De az ovet szo szerint kissebbre teszi :D
Valójában akkor következik be fogyás, ha a bevitt kcal kevesebb, mint a nap folyamán elégetett, lemozgott. Teljesen mindegy, hogy ez napi 1200 bevitt kcal mellett, vagy éppen 1500 kcal-nál történik.
Heti 7000 kcal deficit ad heti 1,0 fogyást, 3500 kcal a heti fél kg-ot. Ez napi 500 kcal deficit, ami könnyen összejöhet pl. 200 kcal kaja megvonásból és 300 kcal plusz torna, mozgás, stb.
Szia!
Én inkább egy applikációt ajánlanék neked a számolgatáshoz: YAZIO a neve ingyenesen letölthető, és rá tudsz benne keresni az ételekre, még a főtt, házi készítésű ételek esetében is ad egy hozzávetőleges értéket, csak le kell mérni, hogy hány gramm, és naplózza is neked, hogy mennyit ettél, hol tartasz a napi kalóriabevitellel. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás, persze ha nem csal vele az ember, és beleír mindent, amit eszik, iszik.
További ajánlott fórumok:
- Milyen diétás, fogyókúrás kaját főztél ma magadnak?
- Fogyókúra diétás Colával? Mi ez az őrület?
- Van olyan fogyókúra, diéta, ami nem a zöldségek zabálásán alapul?
- Salaktalanító, béltisztitó diéta tippeket várok ami nem fogyókúrás:)
- Nincs időm a neten keresgélni, de fogyókúrás diétát keresek, max. 3 hónaposat. Kb. 5-6 kg szeretnék leadni
- Nem baj, ha szüneteket tartok fogyókúra / diéta alatt? (szülés után vagyok)