Derékfájás (beszélgetés)
Szia! Az otthoni masszírozással óvatosan bánj, ha ilyen problémád van! Tény, hogy a jó masszázs fellazítja és bemelegíti az izmokat, csak utána oldhatók a görcsök. Ez viszont nem öt perc! Ha úgy érzed, ez segítene, akkor fordulj profi masszőrhöz. Ő biztosan tudni fogja, hogyan kell egy ilyet kezelni :)
A fájdalomcsillapítókkal viszont nem hiszem, hogy sokra mész, mert a probléma ott marad...
Szia Julyanne!
Én is Rollstep cipő vásárlásán gondolkozom. Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a cipő viselése után mennyi idővel múlt el a derékfájásod? Nekem főleg 1-1,5 óra egy helyben állás után kezd fájni a derekam, és le kell ülnöm legalább 5-10 percre, hogy ne érezzem azt, hogy le akar szakadni a derekam. Igaz leülni is csak lassan tudok, mert erős feszítő érzést érzek deréktájban ilyenkor. A gyógyszerekben nem igazán hiszek, esetleg amíg szedem őket, addig hatnak, de ahogy abbahagyom a szedésüket újra nagyon fáj a derekam...
Köszi, ha válaszolsz.
Szia!
A magam példájából kiindulva 2000 óta egy tüsszentést követően a felsőtestem 45 fokban maradt. Jött az injekció, majd masszázs, kenőcs stb. Ezekre szépen elköltöttem vagy 200 ezret az évek folyamán. A Quantum medál megfelelő használatával az 1 hetes teszt alatt már a töredékére csökkent a fájdalmam.
Tudok szerezni próbára egyet neked, ha gondolod.
Üdvözlettel
Bencsik János
Sziasztok!
Nekem is vannak derék problémáim!
Úgy kb 16 év koromban kezdődött amikor még karatéztam és judoztam is egyszerre. Elmentem orvoshoz és azt mondta, hogy hagyjam abba a sportot teljesen. Elvileg egy születési rendelleneség miatta fáj, ami abból áll (nem tudom rendesen elmagyarzáni csak a lényegét tudom elmondani), hogy ahol másnak görbe a csontja, nekem ott egyenes elvileg.
Azt mondta a doki, ha terhelem fájni is fog, de nem tud vele mit kezdeni.
Most elkezdtem 5 év után fitness terembe járni és megint el kezdett fájni. De én nem szeretném abba hagyni.
:(
Nincs valami jó tippetek, mit kezdhetnék vele?
Tramadolt szedek most én is, még korábban kaptam, de most ráfanyalodtam ismét a hétvégén. Amikor dokinál voltam, még nem volt ilyen gázos a helyzet, mint most, mert orvos után még eg pár tepsi süteményt meg kellett sütnöm, nem gondoltam, hogy az végleg padlóra vág. A tapasz tényleg nagyon jó, de ha lejár a 12 óra, kezdődnek a fájdalmak.
Szerintem ez is becsípődés már, mert mozdulatokra piszok éles fájdalom hasít belém.
Sziasztok!
A krémek nekem sem sokat érnek.Inkább pihenés és erös tabletták.Mindenek elött idöbe telik a javulás.Néha a meleg vízben az enyhe torna is javít,ha nincs termálfürdö lehetöség,simán a fürdökád is jobb a semminél.És ha lehet,stresszmentesség...
Köszöntelek sorstárs!
Ezen csak az idő segíthet és néhány tabletta Cataflam.
Mint gyakorlott derékfájós mondom, a kenőcsök nem az igaziak. Próbáld meg a fent említett gyógyszert beszerezni . Az segíteni fog.