Depo Provera fog.gátló injekció szoptatás mellett. Véleményetek? (beszélgetés)
DEPO-PROVERA szuszpenziós injekció (3 hónapos fogamzásgátló) ÜRES DOBOZÁRA ÉS A BETEGTÁJÉKOZTATÓjára lenne szükségem.
Ha neked van vagy lesz ilyened, kérlek ne dobd el a dobozát és a leírást, mert valamennyit fizetnék is érte!
Csak az üres doboz és a betegtájékoztatóra lenne szükségem! (Szakdolgozat)
Budapesti vagyok, itt tudnám átvenni személyesen. Elérhetőségem: pro2011@citromail.hu
Neeeeee.A tejtermelésre momentán nem volt hatással de mai napig kb 20 napos a ciklusom.1.5 éve kaptam egyet.Gondoltam kipróbálom.Mai napig nyögöm.
Minden volt amit bujuli elmondott.íha nem barnáztam véreztem.Libidóm a béka segge alatt.
Nálam kb. fél év alatt állt helyre a szervezetem. Utána fél év alatt jött össze a babánk.
A párommal elhatároztuk, nem lesz kistesó, így csak a védekezést kell megoldanom.
Én személy szerint nem ajánlom. 3 évvel ezelőtt kettőt vettem be, azóta sem állt helyre a peteérésem., ami menstruáció után 8 nappal jelentkező, 4-5 napig tartó barnázásban mutatkozik meg. Plusz: azt írja, abbahagyása után 4 hónappal jelentkezik a menstruáció. Nekem 11 hónapra rá jelentkezett, azóta tart ez a hülyeség. Plusz: libidóm nulla volt, amíg a hatása alatt voltam, kb. fél év, a férjem ki volt bukva - érthető...
Ez a szer gyakorlatilag leállítja a petefészek működését. Persze, ez csak az én tapasztalatom, én is olbvastam ilyet is olyat is...
Kisfiam 1 éves és 4 hónapos. Az anyatej számára nem táplálék csak mellékes. Éjszaka és déli altatáskor szopizik, így alszik el. Terhesség előtt használtam ezt a fajta fogamzásgátlót, és nálam bevált. Szerintetek hogyan hat a babámra? A doktornő szerint max. kevesebb lesz vagy megszűnik az anyatej termelődése.
Az interneten ezt találtam:
A Depo-Provera nem gátolja az anyatej termelődését, így szoptató anyák alkalmazhatják, bár a csecsemő számára jobb, ha a szülést követő első néhány hétben az anyatej nem tartalmaz gyógyszert, beleértve a Depo-Proverát is.
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra kisgyermek mellett, szoptatás alatt
- Lehet-e fogyni szoptatás mellett édességfüggőnek? Hogyan?
- S.O.S.! Mi a teendő tejláz esetén? Milyen fájdalomcsillapító szedhető szoptatás alatt ( 4 hetes baba mellett)?
- Kismama diéta. Fogyjunk lassan de biztosan szoptatás mellett.
- Szüksége van a babának folyadékpótlásra szoptatás mellett? Vélemények?
- Szoptatás alatt torna mellett enni: Béres A. Súlykontrollja, vagy Rubint R.update-je?