Demo felvétel készítése után hogyan tovább? (beszélgetés)
Hát...már ha tudtam! :D Azért remélem tudsz belőle hasznosítani valamit! Energia és munka!!!!
Puszi
Igen...hát a pénz kérdésben nem tudok segíteni sajnos jobban Ezért említettem a szponzort, vagy spórolni kell rá, ez meg idő...hát nem tudom.
Most mennem kell, remélem sikerül lépned valamerre és előrébb jutsz! És ha majd látlak az x-faktorban ,majd szavazok rád! :D
A pénz kérdése a legfontosabb...Az nem igen van pedig ehez kéne.Értem én hogy mit mondassz csak hát...
A stúdió annyiban jobb hogy ott tényleg profi munka töténik.
Hát ha ciki ha nem én lehet feladnék egy hirdetést, hogy hallgasd meg a demómat és ha úgy gondolod van benne lehetőség, támogasd pályámat (ez neki is előny lehet!!!) sőt...a szponzorációnak ez a lényege.
Ha tényleg jó vagy, akkor lehet idő, de be kell jöjjön!
Kisebb klubbokban, kávézókban...
vagy magad oldasz meg egy fellépést:
találsz valami helyet, kibéreled, megoldod a felszerelést, hangosítást, stb...tényleg, milyen stílus? Szedsz belépőt...csak munka és pénz kérdése.....
Oda menni fogok szombaton,csak köztudott hogy ott se mindig a tehetség számít...
Nézegettem studiókat,mennyibe kerül egy demo ára stb...Még nem is lenne annyira vészes csak jó lenne tudni hogy utána mihez kezdjek azzal a felvétellel? :-S
Az én tippem az lenne, hogy küldözgesd szét!
Van egy ismim, akinek szintén ilyen "felkapaszkodós" problémája van, pedig a maga műfajában nagyon tehetséges és nem csak szerintem.
Más esélyed nincs!
Ez Magyarország! :(
X-faktor? :)
Tudom kicsit bonyolult kérdés de érdekelne mégis hogy abban az esetben hogy elkészítek egy demo lemezt utána mit tudok még tenni?Küldözgetem ide-oda különböző zenei kiadóknak vagy nem tudom.Hogy találjak én magamnak valakit akit érdekelhetne?
Na kíváncsi leszek kapok-e választ :-)
További ajánlott fórumok:
- Új igazolvány készítésénél miért fontos, hogy milyen középiskolát végzett valaki?
- Kecskesajt készítése
- Házi fagyi készítése (ötletek, receptek)
- Rántás készítése indukciós főzőlapon
- Milyen szakácskönyvet ajánlanátok teljesen kezdőknek, amiben az alapok (pl. rántás készítése) is részletesen le vannak írva?
- Hogyan kezdjek hozzá egy kutyház készítéséhez?