Debrecenben, az OTI-ban (Bethlen utca) mikor és ki rendel a nőgyógyászaton? (tudásbázis)
Aranyosiról sok jót hallottam, ő ott rendel.
Én Székely Péter I.-hez jártam (van Székely Péter II. is :)), kedves volt, bár semmi különösebb "dolga" nem volt velem, mert szimpla terhesgondozás volt.
A szakrendelés a(z) Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály alá tartozik.
Nem beutaló köteles, előjegyzés nem szükséges.
4043 Debrecen, Bartók Béla út 2-26.
Rendelési idő:
Munkanapokon: 7:30-14:00
Ezt találtam Neked :)
Szia!
Szerintem, ha nem voltál még ott, hivd fel a központi számot, ott megmondják, hogy a lakhelyed szerint melyik körzethez, vagyis, melyik dokihoz tartozol, és akkor meg is mondja annak az adott dokinak a rendelési idejét a központos (recepcios, én csak igy hivom) ahova kell menned, és lehet telefonon időpontot is kérni.
Le tudnátok írni, hogy Debrecenben, az OTI-ban (Bethlen utca) mikor és ki rendel a nőgyógyászaton? Sehol sem találom a rendelési időket.
És mettől meddig?
Nagyon köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Jó nőgyógyászt keresek Debrecenben, tud valaki segíteni?
- Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Debrecenben, aki kifejezetten meddőséggel foglalkozik?
- Magán nőgyógyászt keresek Debrecenben
- Nagyon jó és rendes nőgyógyász Debrecenben
- Mennyibe kerül Debrecenben magánrendelésen egy sima nőgyógyászati vizsgálat rákszűrés nélkül?