Debrecenben a Kenézyben melyik nőgyógyászhoz érdemes menni? (tudásbázis)
Én mind a 2 gyermekemet Dr. Boros Miklós főorvosnál szültem. Nagyon meg vagyok vele elégedve, szakmailag és emberileg is. Én Sátoraljaújhelyből járok hozzá. (ő volt a dokim, mielőtt elköltöztem Debrecenből) Sajnos -talán- jövőre nyugdíjba megy. :(
Nem tudom kihez fogok járni utána, Dr. Demeter Miklóst ajánlották nekem!
en Kiss adjunktussal szultem 2008 nov. 26an, o volt a terhesgondozom is.
Nagyon meg voltam vele elegedve.
Pont szabadnapos lett volna amikor szultem, de bentmaradt szegeny ugyelet utan...
Barmit meg lehet vele beszelni.
A kovetkezo gyerkocot is vele fogom szulni, ha minden igaz...
Én lassan két éve járok Szikszai Péterhez és nagyon meg vagyok vele elégedve. Velem mindig kedves és emberséges. Minden kérdésemre válaszol. Tény a stílusa nem mindenkinek jön be, de a nőgyógyászok azok akik leginkább megosztják az embereket. Nekem Kiss Ferenc nem jön be. Én meg a Klinikában csalódtam nagyot és ezért választottam Kenézys orvost.
Jutka, te hova valósi vagy, hogy azt írod, hogy a városkádban divat nála szülni?
egyébként nálunk dícsérik a városkámban Szikszait,mert itt "divat" nála szülni ahogy a védőnénim megjegyezte és ajánlatos...szóval negyon unszimpatikus nekem,de szülésnél azt mondják rendes....
Én Szomolyához jártam valamikor,őt sokan nagyon dícsérik...ha nem váltok intéézményt nála szültem volna....
egyébként nálunk dícsérik a városkámban Szikszait,mert itt "divat" nála szülni ahogy a védőnénim megjegyezte és ajánlatos...szóval negyon unszimpatikus nekem,de szülésnél azt mondják rendes....
Én Szomolyához jártam valamikor,őt sokan nagyon dícsérik...ha nem váltok intéézményt nála szültem volna....
További ajánlott fórumok:
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Jó nőgyógyászt keresek Debrecenben, tud valaki segíteni?
- Sziasztok! 34 hetes kismama vagyok Debrecenbe a Kenézyben fogok szülni Dr. Boros Miklós főorvosnál.
- Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Debrecenben, aki kifejezetten meddőséggel foglalkozik?
- Magán nőgyógyászt keresek Debrecenben
- Nagyon jó és rendes nőgyógyász Debrecenben