Czanik Balázs Capoeira aerobik DVD.Tornáztatok már rá? (beszélgetés)
Szia! Hamár a hármast simán megtudod csinálni akkor nem érdemes a kettest a Sylviset megvenned. Akkor már a Best Of -ot javasolnám, mert azon van a Sylvisből az a rész, ami tényleg hatásos és pörgős. A Best Of az egy összefoglaló az 1,2,3,4, megjelent DVD ék legjobb gyakorlataiból. Szuper különben.
Az egyesről a has gyakorlat, a kettesből elég hosszú rész az aerob, a hármasból és a négyesből pedig az erősítő. Úgy, hogy egy komplett edzés progit kapsz. Csak győzd szusszal:))..A napokban láttam a Tescóba különben.
Ha pedig a kettest a Sylviset választod az 70 perces önmagában. Megtalálható rajta minden. Kérdezed, hogy sokban különbözik-e?..Én szerintem mindegyik tuti jó és mindegyik más.
Mondom a Best Of-on pedig össze van szedve a legtutibb gyakorlat sor.
Sziasztok!
Én most kezdtem el tornázni a Czanik Balázs capoeira III-ra. Lehet, hogy nem ezzel kellett volna kezdeni, hanem az 1-2-essel, de a párom ezt vette meg nekem, és végig is bírom csinálni. Azért a 2-est, a Bódi Sylvi-set is szívesen kipróbálnám, mert sokan dícsérik. Akinek megvan, leírná, hogy hány perc, és miből áll? Az is blokkokból épül fel? Mert a 3-ason van bemelegítés, aerob réaz, erősítés, has és nyújtás. Sokban különbözik a két dvd? Érdemes megvenni a 2-eset is?
Én három éve tornázom Capoeira aerobikot és meg kell mondjam nagyon eredményesen. Az bíztos, hogy aki a diétát is betartja..nah nem kell erős diétázásra gondolni, csak egy fél adagot enni abból amiből eddig többet ettél. Tökre zsírpusztító és izmosító gyakorlatai vannak. Most fog megjelenni a 9. DVD-je. Úgy, hogy lányok hajrá!
Eddig nyolc van forgalomba. De aki most kezdi, annak legjobb az alapoknál elindulni.
I. Dukai Reginás
II. Bódi Sylvi
III. Kustánczy Linda
IV. Hardcore
V. Has- Burning 1.
VI.Best Of Capoeira Aerobik
VII. Has-Burning 2.
VIII. Balázs torna Győzi módra
Nagyon jó még Czanik Krisztián: Combat DVD-je:)) Onnan tudom, hogy tornázom rá!
Próbáld ki akkor Czanikot,meg még Norbi aerobzónája is szuper.
Én sokat fogytam Rékával van a naplómban egy előtti és utáni kép,de Én 14 hónap alatt értem el.Nálam is volt erősödés-fogyás szóval hullámvölgy.
Szerintem a Cap aerobikkal lehet zsírt pusztítani.Sok sikert!
Szia!
Én az I-re és a II-re is tornáztam,de csak az I-re tornázok heti rendszerességre,mert szuper ,jól karcsúsítja a derekam.
De egyetértek az előttem szólóval az I sétagalopp a II-höz képest.
szia, én még csak az elsőre tornáztam, az a leglightosabb, nekem a II-es nagyon durvának tűnt
az egyes nagyon tetszik
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e olyan aki tornázott erre a dvd-re és milyen eredményekkel.
Úgy tudom már 3 rész is van belőle, kinek melyik tetszett?
További ajánlott fórumok:
- Capoeira aerobik
- Mennyi idővel fogytatok le és mennyit tornáztatok mellé?
- Nektek volt már olyan, hogy diétáztatok, és tornáztatok, mégis többet mutat a mérleg?
- Fütyikérdés: kell tornáztatni? Mikor fog feljönni teljesen?
- Mi a véleményetek Czanik Balázs Hasburning és Capoeira aerobic-ról?
- Czanik Balázs capoeira aerobikja kinek vált be/hozott eredményt, melyik része és mennyi idő után?